Dobrý den,
rád bych se jako ředitel firmy k dané problematice vyjádřil.
Rozhodně to není tak, že bychom na zákazníkovi chtěli jakkoliv vydělat nebo mu nechtěli vrátit peníze v případě, že by jeho reklamace byla oprávněná a uznaná. V tomhle se náš přístup zcela určitě nezměnil a reklamace řešíme stále stejně - co nejrychleji směrem k zákazníkovi a bez zbytečných obstrukcí.
Pokud má kdokoliv pocit, že toto nefunguje, napište mi prosím na můj mail gaj@czc.cz co bylo nebo je špatně v konkrétním případě a rád celou věc prošetřím.
Tohle je ale úplně jiný případ. Zákazník přinesl VGA spálenou, tedy mechanicky poškozenou a my jsme reklamaci neuznali. Protože jsme ale chtěli pomoci zákazníkovi, poslali jsme ji k dodavateli s tím, že se nám ji třeba uzná jako reklamaci a zákazníkovi bude moci kartu vyměnit. Vše s jediným cílem, aby ji zákazník nemusel rovnou hodit do koše.
Bohužel reklamační technik nedodržel správný postup. Měl se logicky se zákazníkem dohodnout a nechat si potvrdit zda chce zákazník neuznanou kartu zaslat zpět a nebo zda ji máme zkusit vyreklamovat. Tohle podle všeho neproběhlo. Na druhou stranu technik nějak automaticky předpokládal, že zákazník bude chtít, abychom se o vyřešení jeho mechanicky poškozené VGA pokusili a bude za něj rád.
Pak mě jako člověka mrzí, že jsme se pokusili dělat pro Vás jako zákazníky navíc a bezplatně něco, co dělat nemusíme, stojí nás to čas i peníze za odeslané zboží a ve finále se na nás nahlíží jako na firmu, která chce nějak blamovat zákazníka.
Tzn. navrhuji takovéto řešení: Kartu Vám vyměníme za novu, protože náš technik se s Vámi nedohodl předem a to je naše chyba. Do budoucna už žádné neuznané reklamace řešit nebudeme. Nestojí mi to za to, abychom se snažili udělat něco navíc a pak za to budeme bitiTo je opravdu zbytečné.
Prosím obraťte se na vedoucího pobočky, kde kartu reklamujete a odkažte se na mě. Kartu Vám pošlou novou.
Přeji hezký den
Stanislav Gaj
PS: Budu rád, když mě kdokoliv z Vás bude kontaktovat s jakýmkoliv problémech, abych je mohl řešit. Těžko mohu řešit problémy, o kterých bohužel nevím. Na toto forum se z časových důvodů nedostanu. Moc Vám děkuji