Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: nenacitanie windows

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní nenacitanie windows

cavte mam stary comp s chipsetom SIS530 a procak AMD K6 333MHz. Mam s nim problem ked ho chcem nastartovat tak vzdy mi zamrzne pri nacitavani Windows, musim ho niekolkokrat resetnut, kym mi windowsy nabehnu. Ked mi uz raz nabehnu tak potom aj po restarte uz nabehnu opat na prvykrat, ale ked PC vypnem a necham schladnut 5-10min tak znova mi nechce windows nabehnut.Vypisuje mi chyby ako: Pokial sa inicializuje IOS... Chyba ochrany systemu windows.. a pod. Poradi niekto? Som student a na novy nemam

Standardní Re: nenacitanie windows

A co takto sa pochvalit aku verziu windowsov tam mas

Robi to odjakziva ci len teraz zacalo? Skusal si system preinstalovat ci uz ma nejaky ten rok?

No v kazdom pripade mali predpotopne verzie problemy s k6tkami a pod. mozno by nebolo doveci nahodit nejake zaplaty.

Junior Member
    Vliv
    0

win98 No ten compik ma uz par rokov... Zacal som povodne pred 12 rokmi so 486, potom ho prestaval na 200MHz a neskor na to co je teraz. Od tej poslednej prerabky co uz je nejakych 7rokov spat to takto blbne. Nikto mi to nevedel vysvetlit, cim to moze byt. Trocha to obtazuje, kym to nastartujem, ale potom to uz ako tak ide, tak som to ani nejako neriesil... A teraz som nasiel tento web, toto forum tak skusam stastie. Na to na co o pouzivam mi zatial staci a nejakych 30litrov na novy nemam

System som preinstalovaval niekolko krat ale trva to v podstate od vymeny maticnej dosky s procakom az dodnes... Niekedy je to lepsie /naskoci na treti stvrty krat/ Ale niekedy sa s tym piplam aj hodinu.

Vie mi niekto pomoct? Skusit tie zaplaty? Posle niekto link??

Citace Původně odeslal pipapo Zobrazit příspěvek
    win98 No ten compik ma uz par rokov... Zacal som povodne pred 12 rokmi so 486, potom ho prestaval na 200MHz a neskor na to co je teraz. Od tej poslednej prerabky co uz je nejakych 7rokov spat to takto blbne. Nikto mi to nevedel vysvetlit, cim to moze byt. Trocha to obtazuje, kym to nastartujem, ale potom to uz ako tak ide, tak som to ani nejako neriesil... A teraz som nasiel tento web, toto forum tak skusam stastie. Na to na co o pouzivam mi zatial staci a nejakych 30litrov na novy nemam

System som preinstalovaval niekolko krat ale trva to v podstate od vymeny maticnej dosky s procakom az dodnes... Niekedy je to lepsie /naskoci na treti stvrty krat/ Ale niekedy sa s tym piplam aj hodinu.

Vie mi niekto pomoct? Skusit tie zaplaty? Posle niekto link??
    No ak by si mal second edition (ak ho nemas tak ho vyskusaj) tak vyskusaj service pack z webu winpack.org. Verim ze by zabral.
    Inak zaplaty najdes na stranke mrkvosoftu ... napr tu
    Ale jednoznacne prejst na 98se. Je k nim stale aspon neoficialna podpora.

Junior Member
    Vliv
    0

prave som stiahol toto:

http://www.microsoft.com/windows95/d...ch/Default.asp

Nieco take si myslel?

Citace Původně odeslal pipapo Zobrazit příspěvek
    prave som stiahol toto:

http://www.microsoft.com/windows95/d...ch/Default.asp

Nieco take si myslel?
    No nieco podobne. Len to by chcelo pre win98 (ak to vobec existuje)
    Este si prebehni tento link. Je tam odkaz na celkom dobre spracovanu podporu pre windowsy 98(se).

Junior Member
    Vliv
    0

dik pozriem sa na to. Dnes som ho zapinal cele popoludnie a to ma uz fakt dozralo.

Junior Member
    Vliv
    0

no tak som stiahol nejaky update, ci patch ci ako to nazvat zo stranky AMD, nainstaloval som to je to lepsie, ale aj tak to musim 2-3krat restartnut, kym mi nabehnu windows...
    Zaplatu na win98 pre AMD K6/2 som nikde nenasiel, len pre win95 no a ta samozrejme v 98nejde spustit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  2. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 21:36
  3. Neoficialni Service Pack pro Windows 98 SE (updated - v1.1)
    Založil Mymak v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.02.2004, 10:55
  4. ATi Catalyst 3.7 (4.9.2003)
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.10.2003, 07:31

Pravidla přispívání