No tak to si mi moc nepomohol na mna musis trochu pomalsie. Prosimta co je to firmware a aspi a stym obrazkom si miyslim ze to nije take tazke zvacsit si ho v nejakom programe .... DIK
No tak to si mi moc nepomohol na mna musis trochu pomalsie. Prosimta co je to firmware a aspi a stym obrazkom si miyslim ze to nije take tazke zvacsit si ho v nejakom programe .... DIK
Firmware je nieco ako bios u napalovacky , na www.cdr.cz si pozri hardware a najdi si napalovacku a porovnaj. Aj alcohol Ti vypisuje aky mas firmware. Aspi su ovladace ohladom IDE zariadeni. A ty si myslis , ze ked si ten maly obrazok zvetsim ze nieco uvidim ? Nemam NASA zariadenie a ani to neviem ako vo filme![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Asus A6T // Mark03 ~ 9000
Thorton 2000+ @ Barton 3200+ (11*200) 1.65V // Epox 8RDA+ Rev.2 V-Data DDR400 1GB // MSI RX9800Pro // Mark03 ~ 6570
boze ludia ja neviem preco tu pisete taketo hovadiny ten obazok som daval na net prvykrat nepochopim takych ludi ktory nevedia pochopit ze kazdy nieje profik a nieje na nete kazdy den. Ale ak sa chcete bavit na tom obrazku tak pohoda
INAC za kazdu radu dik a uz budem robit screeny cez ALT PRTSC
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Tak ludia tu som vam upol ten vytuzeny obrazok inak si neviem radyEste jedna vec ten firmware som si nasiel na www.cdr.cz DIK ale pri instalacii vypise chybu a chce opetovne spustenie instalacie takzeKód:http://ul6.rapidshare.com/files/8930813/dvdrw_LG.bmp![]()
![]()
![]()
Mam doma tu samou mechaniku. Puvodne sem mel FirmWare verze 11. Ale pro dalsi verze psali nejaka vylepseni tak sem si je nahodil. Nesmis zapomenout, ze nemuzes nahradit verzi 11 primo verzi 13 (posledni). Nejdriv musis nahrat verzi 12, restart, win najde novy HW, zase restart - pak sup verzi 13 a pak jeste 2x restart
Chyba kterou vidim na obrazku, se mi kdysi stavala s jednou cd-rw od asusu, mel sem ale tehdy podezreni na media.
Me ta LG slape v pohode. Nak
Athlon XP-M 2,4GHz
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)