Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: FTP za 2 routerama a passive mode [vyreseno]

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: FTP za 2 routerama a passive mode

Klient, co dostane od FTP adresu 192.x.x.x, ma adresu FTP serveru verejnou, tj. 83.x.x.x. Screen NATu? Myslis tohle? linksys2.png
    Kdyz byl FTP primo na Linksysu, vypadalo to z pohledu klienta uplne stejne - odpovedi sly z 83.x.x.x, ale obsahovaly 192.x.x.x jako odpoved na PASV.

Ad BTW:
    Don't use external IP for local connections jsem mel zatrzeny, nicmene abych zkusil vsecko, odtrhl jsem to - bez vysledku...

Ad BTW2:
    DMZ ma nastaveny prvni router (Linksys), aby tak vsechno smeroval dal na druhej router. Nevim, jestli to je idealni, ale chlap co to pripojoval nam to tak nastavil a vypadalo to, ze to jelo v pohode (a krome toho pasivniho FTP skutecne jede). Nicmene i kdyz jsem FTP pichnul primo do 1. routeru, nejelo to. A kdyz otocim poradi routeru, aby ten telefonni byl az druhej, tak sice jede FTP ale zase nemuzu telefonovat - me slyset je, druhou stranu ne.

Ad BTW3:
    At se s klientem pripojim na 1. nebo 2. router, vzdycky od FTP serveru jako odpoved na PASV dostanu "227 Entering Passive Mode (192,168,15,2,x,x)" (neni to chyba?)
    Naposledy upravil ripper; 16.12.2006 v 20:01.
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Občanský zákoník? -prodejci na to neslyší !!!!!!!!!!!!!!!!
    Založil Ištván v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 23.06.2010, 00:40
  2. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52
  3. Za blbost se plati,aneb za dobrotu na... .
    Založil Aldapo v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 18.04.2003, 22:15

Pravidla přispívání