CAvte Lidi dneska sa mi pdoaril kusok.Popisem situaciu!normalne bezim na 350 zdroji dva sloty ramky 512mB jeden slot mam volny.DOsku mam taktnutu aji s procakoma grafarnou ! Ide o to ze som dnes pridal na skusku tretiu tramku ktora vsak bola takisto 400 ako tie co uz mam povodne v pocitaci ale je ineho vyrobcu a v tom mi buchol zdroj! Okej mala jiskra smrad atd odpaleny zdroj! VZal som kamosov zdroj a ako chuj zase nechal 3 ramky v doske nataktenej okej! buch zase dalsi zdroj v prdeli! zajtra budem mat novy zdroj vytiahol som tu tretiu ramku a uz ju tam ani endam nikdy ;io)) a switchol som dosku resetoval na defoult! pytam sa Vas a prosim o radu niekoho kdo sa do toho vyzna!! staci to k tomu aby som zajtra neodpalil dalsi zdroj?! to uz by ma naozaj drblo!!! uz tak ma kamos zabije ak nedam doporiadku jeden z tych buchnutych zdrojov bo sa v nedelu vrati na koleje!!! a je manik do WoW a bude sa klepat na to! tak to musim nejak dat doporiadkU!DIky budete moc hodni ak mi poradite ;o)) >:}![]()
![]()
![]()
![]()