Citace Původně odeslal daggy Zobrazit příspěvek
Zaujima ma hlavne ci je ticha alebo dost hlucna. Ten kablik k pridavnemu napajaniu je pribaleny v krabici? Pozeram totiz, ze zmenili uplne typ konektoru. Na akej doske to testis? Ja mam k nej objednanu DFI LanParty UT nF4 Ultra-D, dufam ze ten cooler na cipsete dosky nebude velmi vadit (vyzera byt dost nizky). A hlavne na akom zdroji Ti bezi testovacia zostava, lebo pre tu dosku je odporucany min. 450W zdroj, ja mam iba 420 W TopTech, no zatial sa drzi skvele a nebol s nim ziaden problem ani ked som mal pripojenych viacero diskov.
no chladic je tam stejnej jako u drivejsi X1800XT.. na muj vkus je hlucnej.. po zapnuti compu se roztoci na maximalni otacky a do 5 vterin opet ztichne na minimum.. dost by me ale stvalo zhe podivne vrci.. to delala i ta X1800XT.. ted to mam na desce Gigabyte 965P-DS4 s EC zdrojem 550W .. akorat zhe tento zdroj je uplne na ****.. trumfne ho v poho Sharkoon 480W Dual Fan 80mm.. v sestave s 8800GTS a dvema diskama to s EC padalo a se Sharkoonem ne.. Jinak zpet k tematu: U karty Sapphire X1950XT sem ten PCI-E napajeci konektor nenasel, ale to nevadilo pac sem mel rovnou vyvedenej jeden ze zdroje takze sel do karty.. Zejtra zkusim udelat nejakej testik, ale slibit to nemuzu