Výsledky 1 až 25 z 31

Téma: NF7-S 2.0 nenabehne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: NF7-S 2.0 nenabehne

Nechápu proč jsi začal flaschovat bios.Pokud ti winy najely bez DVD a s ní ne tak snad reinstalace ale bios...

Member Avatar uživatele Thomas
    Vliv
    274

Citace Původně odeslal kloten Zobrazit příspěvek
    Nechápu proč jsi začal flaschovat bios.Pokud ti winy najely bez DVD a s ní ne tak snad reinstalace ale bios...
    No to nebylo kvuli tomu Pravdepodobne manipulaci s kabelama jsem nejak pohnul deskou, po restartu zacala pipat a nenabehla, nasadil jsem znovu ramky, pipat prestala, ale vyskocila ta hlaska. Moc nechapu jak se to mohlo stat, bohuzel jsem u toho delal celej den dalsich deset veci, takze uz taky presne nevim, jakou kombinaci se mi to povedlo
    Athlon XP-M Barton 2600+@2,508GHz (12x209) 1.725V | Scythe Katana | Abit NF7-S rev 2.0 | 2x Kingston 512MB 3200 2-3-3-5| Leadtek GF6800XT 300/700@380/840 16/5 128MB & Primecooler PC-VGAHG2 AL| Hitachi 7K250 160GB 8MB | LG GSA-4167B | Fortron 350W 12cm | Xilence & Arctic 12cm fan | Logitech MX510 | Samsung 940BF | 3Dmark03 - 11066 CPUmark - 240

Svaba ven z desky skoc si vedle do GM at ti tam nahraji BIOS. Esi mas svaba napevno tak mas smolenku. Kdo vi esi vubec nejak funguje boot-block biosu. Desku sem naflashoval spatne jednou v zivote a napodruhe uz sem poucen o takovych vecech. Jinak koukam ze flashovani biosu asi moc nerozumis...kdo vi co si tam vubec provedl. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa Zobrazit příspěvek
    Svaba ven z desky skoc si vedle do GM at ti tam nahraji BIOS. Esi mas svaba napevno tak mas smolenku. Kdo vi esi vubec nejak funguje boot-block biosu. Desku sem naflashoval spatne jednou v zivote a napodruhe uz sem poucen o takovych vecech. Jinak koukam ze flashovani biosu asi moc nerozumis...kdo vi co si tam vubec provedl. Nak
    Bios chip je u NF7-S standartne vyndavaci, doporucuju rovnez postup ala Nakadah.
    Jinak u Nforce 2 desek mi vetsinou pri podobnych problemech pomohla totalni rozborka PC, deska jen s grafikou na antistatice, zapojit jen grafiku, pamet, CPU s chladicem a vetrakem, zdroj a vyzkouset "na stole". Takhle mi po flashi nabehla a pak jsem to musel opet slozit. Pripada mi, jako kdyby v NF2 deskach od Abitu, Asusu, Epoxu i dalsich byl nejakej kondik, kterej neco pri upevneni v bedne "drzi", teprve po odizolovani a resetu na stole se to vzdy "rozhejbalo"
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Co si tak vzpominam, na Gregoriusovu NF7, tak ukladani zmen v BIOSu dycky trvalo par vterin. Jednou si to behem ukladani resetnul protoze nechtel cekat...a pik valil se svabem do GM...stesti ze to mel kousek pesky Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa Zobrazit příspěvek
    Co si tak vzpominam, na Gregoriusovu NF7, tak ukladani zmen v BIOSu dycky trvalo par vterin. Jednou si to behem ukladani resetnul protoze nechtel cekat...a pik valil se svabem do GM...stesti ze to mel kousek pesky Nak
    Však tam píšou že během ukládaní nesmí být vypnut proud...

Citace Původně odeslal kloten Zobrazit příspěvek
    Však tam píšou že během ukládaní nesmí být vypnut proud...
    A vis jak je malo lidi co si nejdriv prectou manual, nez do neceho zacnou dlubat? Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Citace Původně odeslal Thomas Zobrazit příspěvek
    No to nebylo kvuli tomu Pravdepodobne manipulaci s kabelama jsem nejak pohnul deskou, po restartu zacala pipat a nenabehla, nasadil jsem znovu ramky, pipat prestala, ale vyskocila ta hlaska. Moc nechapu jak se to mohlo stat, bohuzel jsem u toho delal celej den dalsich deset veci, takze uz taky presne nevim, jakou kombinaci se mi to povedlo
    Jak píšou níže,vyndat švába a nechat přepsat....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Epox 8KRA2+ a problem s USB 2.0
    Založil Juraji v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 16.03.2005, 21:19
  2. Repro 2.0 k pc,malé a v pěkném provedení.Jaké koupit?
    Založil Luk v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.03.2005, 20:30
  3. Abit NF7 ver. 2.0 bios 1.7 - chyba
    Založil Diablo v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 21.07.2003, 18:13
  4. New Abit BIOSy NF7 all verze, IS7
    Založil herma v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.07.2003, 20:52
  5. Bios NF7 V 2.0