Citace Původně odeslal Toxic
Ani ja som tam nenasiel, to co som hladal. Hladam bios na zelenu Manli 9100, alebo sapphire.
Aky je rozdiel medzi gigabyte c3 a b3 biosom??
Ad1:
BIOSy na Sapphire nebo Manli Green 9100 na strankach myslim jsou, akorat ze jsou mozna pod Built By ATI. (Je to diky tomu, ze ty BIOSy uz takhle byly a ja nevim jak na 100% zjistit od ktere karty ten BIOS je)

Flash neznamych BIOSu do VGA karty.......

Ja to resim nasledovne....

1. stahnu si ze svech stranek BIOSY ktery chci testnout s moji VGA a ulozim na HDD.
2. Vytvorim si DOS Bootovacku s Autoexec.bat a puvodni BIOS od VGA si nahraju na disketu s polu s AtiFlash nebo FlashRomem. Do Autoexecu dam automaticke naflashovani BIOSU.

Dulezite je, aby kdyz pouzijete AtiFlash, tak abyste dali misto paramatetru f parametr u.

Dalsim dulezitym pocinem je mit Bootovani z A: , jinak totiz hrozi, ze pravdepodobne nebudete schopni poslepu nastavovat BIOS. (I kdyz tak o tom premyslim, staci vyresetovat CMOS a bootovani se nastavi na A

3. Postupne zkousim vsechny BIOSy az treba padnu na nektery, ktery jede OK.

BTW nekdy nepomuze ani boot disketa a potom jedine PCI grafika. (ISA grafiku neuvadim )

Ja uz takhle flashoval snad 50x. je to pekna votrava, ale zase treba prijdu na zajimavy veci

Halen tech.