Ahoj,
zase jsem projevil zbytečnou aktivitu a chtěl kámošovi poskládat PC.
Všechno nový kompomenty, uvedená Gigabyte 8I945GZME-RH, 1x 256MB RAM, Celeron D331, 80GB S-ATA, 400W zdroj...
Všechno fungovalo na první zapojení, install XP, ovladače chipsetu, antiviry,..
Na závěr jsem udělal několik benchmarků jestli všechno funguje jak má a po několika bezchybných restartech jsem chtěl udělat zálohu první partition. Spustím kopírování na další volnou partition přes DriveImage, všechno OK, akorát že to celý jelo NESKUTEČNĚ POMALU, cca 3GB se kopírovaly 1,5hPotom naskočilo OK, a po restartu už XP nenaběhly.
Pokaždé BSOD bez konkrétního hlášení (žádná knihovna, nebo soubor, jen 3 čísla), jen že může být porušený HW, abych resetoval BIOS nebo zkusil vyměnit grafiku (integrovaná). Nouzák nabíhal do stejné obrazovky.
Reformát disku nepomohl, nová instalace skončila ještě před nabootováním z CD přesně tam kde ta stará.
Takže poslední možnost byl reset BIOSU (tenhle GB nemá dual)....
Teď už se nedostanu nikam, po zapnutí zapiští 1dlouhý + 2krátký = vadná grafika nebo monitor a obrazovka už nenaběhne![]()
Nepomohlo dočasné osazení PCI-E grafiky z mýho kompu.
Je nějaká šance s tím ještě něco udělat, nebo to mám obratem poslat na reklamaci
Asi nemusím říkat, jak mě to s*r*, kamarád se obrátil na mě, protože to potřebuje co nejrychleji a teď to vypadá na 2-3 týdny reklamace, navíc s pocitem že nemám vůbec páru co se stalo >:{