Tak ale ja neviem ,predtym som stymi komponentami siel na DFI nf3 250GB rovnake dve pamete a CPU to iste, a setko bolo stabilne bezproblemov. Na tejto ABIT to proste nejde a k reklamacii som napisal ze ABIT garantuje funkcnost mojich pameti tak teda ked ABIT pise ze tie pamete su testovane a mne to nefunguje tak chyba by mala byt v doske, taktiez dfi infinity s tym istym chipsetom nema z 2x 512MB RAM problem nic neblbne, na 2400 Mhz a DDR400 ide ta doska stabilne ale tato ABIT nejde tak ja neviem teda, kebyze mam moznost niaku vymenit pamete tak to nereklamujem ale to momentalne teda nemam .
EDIT: misokgb ,, pises o OC to mi je zname a poznam tie problemy ,,,ovsem ta moja doska nejde ak su dve pamete na DDR400 teda aj na defaultnych nastaveniach mi to mrzlo a to uz by byt normalne nemalo. Na defaulte uz musi ist vsetko snad. A nieto este ked to vyrobca odporuca ako otestovane. Ja tiez nedavam velku nadej ze mi to vyreklamuju, kedze ta doska niekedy mrzla kazde 2 hodiny , niekedy isla 2 dni bezproblemov ,tak si neviem dost dobre predstavit ako to ten technik bude testovat som mu to tam napisal ale tak ci to necha zapnute az pokial sa neprejavi chyba tak to neviem.