Neprosto bez problemu - nerikam, ze takhle hraju ty nejnarocnejsi hry, ale to ze si muzu pustit nejakou gamesku behem komprimace/defragmentace/whatever - podminka je mit aspon 2 disky. Ono to s tou omezenosti sbernic atd. a malo pameti tak zhave neni, ale jak sem rikal, pokud ma clovek jeden disk, tak mu DC na multitasking taky moc nepomuze.Původně odeslal DOC_ZENITH
I na obycejne prohlizeni webovych stranek (s flashem atd) je nekdy i 1GHz malo - zkus si nekdy celej den pracovat na PII kolem 400MHz, klidne i s hodne RAM a rychlym diskem - par tabu v Opere a uz jen cekas.Původně odeslal Peca-on-line
Presne tak, ja napr. na jednom monitoru hraju Richard Burns Rally a na druhem mi bezi televize (kdyz se chteji spolubydlove koukat treba na ordinaci v ruzove zahradePůvodně odeslal Peca-on-line
)
Windows sheduler je bohuzel debilni, nastesti ani na mem koncepcne prehistorickem procesoru prepinani uloh zase tolik vykonu neubere. V tomto ma ale DC nevyhodu oproti singlecore. Nejake uvahy o cene me nechavaji klidnym, sem ochoten si za komfort ktery mi DC prinasi priplatit. Ale tyhle vase vize o 16ti jadrovych CPU mi prijdou prinejmensim legracni. Dualcore sem kupoval kvuli multitaskingu, rozhodne ne kvuli mutlicore-optimalizovanych aplikacim (kdyz se zamyslim, tak krome winraru u ktereho je narust vykonu opravdu "uzasny" me nenapada zadnej program co pouzivam, kterej by DC vyuzil).
Verim tomu ze do budoucna par her DC-ready bude, casem mozna i Quad-core ready - ale jakej narust vykonu budou prinaset? A opravdu si nedokazu predstavit jak bych v blizke budoucnosti vyuzit onen 4jadrovej procesor. Natoz 16ti jadrovej atd![]()