Zdravim. Mám takovej problém. Na sestavě ASUS P5W DH Deluxe (BIOS 1602), Intel Core2Duo E6600 @ 3420MHz (380x9) 1,45V, Corsair 2x1GB Twin2X XMS2 800MHz CL5 PC6400 @ 760MHz, Leadtek WF6800GS @ 510/1200, Seagate Barracuda 160GB SATA II, zdroj Fortron Epsilon 600W, jedu zhruba od září a až nyní mám problém se kterým si nevím rady. Asi před 5-ti dny se mi při hře oblivion sekl komp a hodilo to modrou obrazovku s bílým písmem, že systém se ukončil po chybě, aby nedošlo k poškození počítače... chyba 0x000004 nebo 5F a pak v závorce nějaký čísla a pod tím že začíná výpis z RAM. Moc jsem tomu nevěnoval pozornost, ale následovně se mi to stalo při hře Counter strike source a Splinter cell Chaos Theory, zkoušel jsem více her, abych viděl jestli to není problém pouze oblivionu a u SP:ChT se mi to stávalo nejčastěji hlavně při ukládání hry. Přeinstaloval jsem počítač 3dMark06 v pohodě proběhl, ale potíže přetrvávají. Prime95 udělá Test1, max Test2 - Tortue test - Blend pak Fatal error. Paměti jsem měl na 760MHz kvůli stabilitě ( na starém BIOSu počítač padal ), zkoušel jsem paměti dát na 950MHz a 1,9V, ale nic, počítač je sice stabilní, ale problém s modrou obrazovkou přetrvává. Dávám to do problému k této desce, protože nevím co z hardware ( nebo software? ) by to mohlo dělat. Jinak tato modrá "smrt" se mi stala i při ukončování ICQ klienta, pouze jednou, ale přece. Snad jsem problém popsal dostatečně. Děkuji za všechny možné rady. Oprava, paměti jsem musel vrátit na 760MHz, protože po zapnutí splinter cella téměř okamžitě počítatč spadl, takže to asi vypadá na problém s paměťma... Je mi prostě hrozně divný jakto, že asi 3 měsíce jede komp v pohodě a pak prostě jsou takovýhle problémy...