Citace Původně odeslal HAVTOM Zobrazit příspěvek
Mas v tom nejak bordel nebo mi neco uniklo.

Bud budes mit Zyxel Prestige 660R-63C, coz je DSL modem s routerem, kterej propojis do switche a do nej libovolnej (neprehanet) pocet PC. Nic vic nepotrebujes, zadny dalsi nastavovani.

nebo mas Dlink DSL-362T, kterek je jen modem (nikoliv router), ke kterymu pripojis router (kterej musis nastavit) a pak k tomu routeru libovolnej pocet PC (taky neprehanet ) Mozno za nej dat jeste switch, kdyz nebude mit dost portu.

Uz to tu bylo ... pri propojeni pres ethetrnet (treba switch a PC) nepotrebujes zadny ovladace, jen funkcni sitovou kartu a funkcni OS.

Shrnuto podtrzeno, jestli to jeste nemas, kup rovnou modem/router-v jenom (jako je ten Zyxel), ale se 4ma ethernet portama a usetris za switch (jestli ti stacej 4 diry), jestli to uz mas .... tak viz. vyse.
No mám momentálně k dispozici oba jak Zyxel tak D-Link + mám ještě jeden 8-port switch D-Link, každopádně už vím jak na to dík za radu a k té 4MB lince budou jen 4 PC takže myslím že kapacita dostatečná. Jedno PC bude připojené přes den a a ostatní jen po večerech.