Citace Původně odeslal Martin G.
Pánové nikoho nezajímá, kdo je větší blbeček, ale uvědomte si, že toto fórum je tu proto, aby se zabývalo deskama od Gigabytu. Ne vašima mindrákama.

Už pár měsíců prodáváme desky od Gigabytu, přešli jsem na ně od MSI a ECS a ABITu. Zatím nemáme žádne problémy. Co se týče možností přetaktování, tak Vám bohužel neporadím, protože nemáme čas to testovat. Nicméně, co se týče stability, tak jsme naprosto spokojení - vše chodí naprosto bez problémů a reklemace zatím nula. Cenově jsou taky hodně zajímavé. GA 7VA (KT400, 5.1audio, ATA133, USB 2.0) za 2400 peněz GA 7VAXP (+LAN, + IEEE1394) za 3450 peněz. Ceny jsou za bulky, ale jsou včetně všeho příslušenství.
Shrnu svoje necele 2 mesicni poznatky o o Gigabytce KT400 s Firewire,
kupovanou na zivnostnak www.elap.cz,cena tehdy kolem 4150 s DPH.Jedu na ni nize popsanou konfiguraci a vypapada to ze bude konecne finalni(jeste mozna nejaka drobnost ktera pujde poladit a dosrat se najde ).Prvni deska sla ihned na reklamacku-ani si netukla,jen vetraky se tocili.Druha v pohode (reklamacka taky v pohode,ale nemeli ji skladem)a nakonec jsem prisel i na to proc mi nesly ty restarty na overclocklem CPU-problem byl v nastaveni casovani pameti.Tedka uz je to OK,jedu CL 2 bez top performace v menu a Sandra2002 mi dava na pamet v WinXP 2509/2304,coz je vcelku OK spolu s vcelku slusnou GF3Ti200 .Dneska mi trosku chrastil vetrak na chipsetu tak sel dolu-stejne na nej fouka 90ka z bocnice,tak jen zaclanel .Desku nerozjedu na vic jak 34MHz PCI bus stabilne(jeste to zkusim s aktualnim nastavenim biosu,ale moc tomu nedavam),proste nema delicku na sbernu a 200/40 mi urcite nepovali uz kvuli pameti .... .Celkove bych do ni sel zase,ale jen proto ze uz ji znam ,on takovy dualbios je pekna potvurka.........osobne se mi osvedcilo pri zasecich kdy jsem zkousel ladit pamet ci CPU a deska nenabihala vytahnout baterku a vyskratovat jeji patici a to nejlip pockat pres noc az se kapacity vybiji(5minut nepomohlo ani omylem ).Jo,jo tedka uz jsem "experienced user",ale aspon byla sranda .Kdo chce spoustu portu,vcelku dobrou cenu(aspon kdyz jsem ji jako super novinku kupoval) a relativne slusnou znacku (ECS a spol prominou) tak tahle deska pripada do uvahy .

PStoALL:Pojdte si radsi vymenovat zkusenosti,nezli se urazet