Dekuji vsem, kteri me pomohli radami. V opeře to bylo lepsi upload az 200KB/s ale konecne reseni bylo uplne odinstalování firewallu zonealarm security suite.
Bohužel by me stejně zajímalo kde bylo to osudove nastaveni firewallu.
Dekuji vsem, kteri me pomohli radami. V opeře to bylo lepsi upload az 200KB/s ale konecne reseni bylo uplne odinstalování firewallu zonealarm security suite.
Bohužel by me stejně zajímalo kde bylo to osudove nastaveni firewallu.
hmm, to osudove bude nejspis samotna pritomnost, pri pouziti jakyhokoli win FW se prenos po LAN stal alespon v mem pripade naprosto nepouzitelny.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
To nam tady zatezujes mozky a pritom tam mas SW FW? Si delas kozy, prvni kdyz to nejede prece vypnu FW ... a svete div se, na 99% to pomuze! Kerio nebo ZA .... jedna velka brzda. Kazdej to tam ma a nikdo to neumi nastavit! Ja taky ne, ale ja to tam nikdy nemel, nikdy nepotreboval a nikdy nemel problem.
Naposledy upravil HAVTOM; 06.12.2006 v 00:20.
Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500
Firewall umim nastavit, ale bohužel ani po zastaveni funkcí firewallu, ani po uplném vypnutí firewallu ci zmene konfigurace se rychlost nezmenila. Pomohlo až uplné odinstalování firewallu. Naistaloval jsem Kerio personal firewall a upload beží požadovanou rychlosti. Samotnej fakt že ZA byl naistalovanej rychlost brzdilo.
Vždyje dobrý pořádně si rozmyslet, jestli stojí za to natáhnout si takovej bordel do pc, bohužel dost často nelze zjistit předem dostatek informací, aby se mohl člověk správně rozhodbout.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
ZA pouzivam jako jednoduchy reseni na vsech PC ... a nikdy s nim zadne takove problemy nebyly (vc uploadu 5MB/s a vic na skolnim netu) a ani sem nepozoroval zadny omezovani rychlosti, takze problem byl zcela jiste v konfliktu nejakych programu s ZA nebo celkove zadelanych widli.
Rozhodne to neni "bordel" - mozna to neni nejlepsi FW ale jinak je docela dobre funkcni
KOMPÍK1: E8400 4Ghz, NH-U12F, GB EX38-DS4, 4x1GB Kingston HyperX 1066Mhz, Asus HD4870(840/4000)+AC S1+NoctuaP12, 36GB raptor,2x250GB, 2x1TB-usb, X-FI E.G.+Genius HT5.1 5000, Samsung 275T, A+Case X-Blade, Fortron 500W
KOMPÍK2: E6850 3,4Ghz ACfreezer7P, Asus P5B Dlx, 2x1GB Kingston HyperX 760Mhz, 8800GT(700/1700/2000)+AC S1+NoctuaS12, 160GB, 750GB-usb, Dell 248wfp, Coolermaster Elite, Asus 450W
KOMPÍK3: X2 4800+ BOX, Asus M2V-K8T89, 3GB 667Mhz, Ati Sapphire X800, 80+320GB, Samsung 2243NW, EC 300W
PS3 slim, Iphone 4G 32GB JB, Xtremer Pro 2x2TB
Věřím, že ti funguje dobře, ale jako "bordel" to označuju proto, že je to jeden z programů, kterej se ti rozleze bůhvíkam všude po pc a takový programy já prostě nemám rád, když nevím co všechno mi kde bude ovlivňovat.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)