diky moc, za nazory. Tak tedy asi barva.. ja jsem daval volbu i BW, protoze se mi ta barevna zda takova tmava, jak je tam to bile auto, tak jsem to zkusil takhle pres BW, trochu osalit![]()
diky moc, za nazory. Tak tedy asi barva.. ja jsem daval volbu i BW, protoze se mi ta barevna zda takova tmava, jak je tam to bile auto, tak jsem to zkusil takhle pres BW, trochu osalit![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Farba, paci.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
barva, je super![]()
Řeší se tu barva/bw, ale já si nemůžu odpustit komentář k tomu, že ať tak, nebo tak, chybí mi tam kompozice a záměr. A bez toho může být pohyb zachycený sebelíp, ale na mě to působí staticky a "namačkaně". Vyfocené (technicky) to je samo o sobě slušně.
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Ja tam naopak dynamiku vidim a ta stiesnenost vo mne navodzuje pocit, ze auto z fotky kazdu chvilu vyleti na mna.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Mě se kompozice docela líbí. A abych vyčníval ještě víc, tak bych preferoval BW.
Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)