Jo,hned jak najdu svoje testovací CDčko tak testnu co pujde.Když jsem začal stavět tento comp,nešly mi instalnout Widle,nakonec byla závada v procesoru a to taková,že chyba se projevovala jen zřídka.Procesor jsem vyměnil a vše šlo jak po drátkách.A teď konečně když jsem si koupil grafiku,tak mám zase takovýto problém.Ten počítač je snad prokletej nebo co .
Předtím jsem nikdy problémy neměl a jsem stavitel samouk amatér,takže s různýmy problémy se setkávám jen zřídka.Proto jsou mé znalosti poněkud omezené.Nemám prostě tolik zkušeností.
Teď jsem zakoupil zdroj a grafika běží alespoň v safemodu,předtím mi to s EC zdrojem padalo i v nouzáku.Takže zdroj jsem vyloučil.Grafiku taky.Předtím jsem měl R9800Pro,ale protože jsem si myslel,že je nekompatibilní s mojí deskou,prodal jsem ho a vrátil jsem se k mé oblíbené značce NV.S tou jsem neměl nikdy problémy.Paměti jsem zkoušel vyndat a vystřídat a ani to nepomohlo.Disk jsem testoval a i SMART nevykazuje žádné extrémně špatné hodnoty a dlouhodobě se nemění.Občas se mi disk zastavil,ale to jsem přičítal nestabilitě v souvislosti se zdrojem.Pak jsem četl v jednom threadu že jsou problémový ICH5ky,ale to by zase podle mě nemělo mít s AGP nic společného,AGP je záležitost NosthBridge (opravte mě jestli se pletu).No a tak pokud nepomůže reinstal,zkusím flash biosu a pak zbyde už jen výměna fošny.