Citace Původně odeslal uberguru Zobrazit příspěvek
musim s uzardenim priznat, ze sem v urcitem veku byl nadsenej, kdyz sem si koupil technicsy1210 +gemini mix + yamaha bedny+yamaha reciever a deck..to vsechno na uver a kdyz ke mne sli kamaradi na navstevu tak uz o dve ulice vedle vedeli..zda mixuju, no sem ted krapytko hlussi, ale v urcitem veku se mi kraval taktez libil. At se mladez bez uhony vydovadi....))) Jinak ty LX4 + expander jsou velice rozumna volba.
Ja do dneska (a to uz nejsem zrovna mladik ) zase kdyz mam naladu a sedim si ve svym aute sam, pustim si nejaky pekny veci, tak obcasne s radosti vytocim volume doprava a uzivam si oblibeny flaky v akusticky hladine, kdy mi nekteri spolucestujici rekli, ze by z toho po 30 vterinach umreli a autak je taky pak slyset kilometr daleko, nicmene radost by mi to rozhodne nedelalo, pokud by to byl skutecne jen randal a pazvuky. Musi to bejt randal alepson trosku kvalitne podanej .
Ale to hlavni asi je, ze nemerim kvalitu zvukovych produktu tim, jak daleko jsou slyset, ikdyz skutecne kvalitni aparatura urcitym prebytkem vykonu asi disponovat musi
Nicmene je fakt, ze proti gustu ostatnich nic nemam, jen at z toho neohluchnou...