Tak už jsem přišel na to proč dochází k těm výpadkům. Bohužel to vypadá, že je chyba někde v elektronice Z-5500.
Dneska mi to během hodiny vypadlo 3x a na LCD se z toho 2x objevil nápis, že se to přehřívá a proto to repráky ztišilo. Jenže já mám v pokoji 22°C a subwoofer je ve volném prostoru a vypadává to bezohledu na tom jak moc jsou repráky zesílené. Většinu času mám stejně hlasitost tak na 2. stupni ze 20.
Navíc tohle je už druhé balení Z-5500 které mám doma (ty první měly prozměnu vadný jeden satelit). Oboje jsou na steném místě a ty předchozí jeli klidně 2 hodiny osolené a žádný výpadek a tyhle se za 15min přehřejí s hlasitostí na min... Podle mě tam musí být nějaá chyba ve vyhodnocení kdy je zesák přehrátý.
Takže to vypadá, že to budu muset znovu všechno zabalit a odvézt vyreklamovat, protože ty výpadky mě fakt vadí.Navíc zase nejspíš budu měsíc čekat, než to z reklamace dojde (ty první nestihli během měsíce vyreklamovat, takže to skončilo vrácením peněz a koupí nových). To jsem teda zvědavý jak ta druhá reklamace dopadne...
Současné skóre pro výstupní kontrolu Logitechu:
2ks Z-5500 = 2ks vadné