Výsledky 1 až 25 z 82

Téma: Samsung 940BW (wide, 19", 4ms, DVI) - nový king za cenu lowendu

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    337

Standardní Re: Samsung 940BW (wide, 19", 4ms, DVI) - nový king za cenu lowendu

Tak ho tu mam na mesic na hrani a prvni zbezne reakce:
    - rychlost na win dostatecna (hry nehraju), nikde jsem si mazani nevsiml.
    - podsviceni nahore a dole nic moc (ne extrem, ale pri videu rusi, jinde to videt nejde)
    - uhly...horizontalni budiz, to se divam vetsinou primo, takze to nemusim resit (ale staci jen maly uhel z boku a vse jde do zluta)...ale vertikalni, to je hruza. Nastavim si polohu monitoru pri normalnim sezeni a kdyz si pustim film a zhoupnu se v kancelarskem kresle dozadu, abych si udelal pohodlenejsi posez, tak vidim jak se meni obraz - presneji tmavne. Nastaveni preddefinovanych rezimu (custom, internet, text, sport, movie,...) na to nema vliv. Jako hnup musim porad menit sklon panelu.
    - jedine videa, ktera vypadaji dobre jsou DVD ci novejsi HD videa (starsi 5element nic moc). Klasicka AVI na tom dobre nevypadaji (zvlast animovane)

Brachovo SPVA je prece jen o necem jinem, osobne bych toto doporucoval na nenarocnou praci, ale kdo byl zvyklej na "pohodli" CRT tak bude asi nadavat. Ted jen nevim, jestli si za ten mesic az moc nezvyknu na wide zobrazeni a budu se chtit vratit k 19" CRT (viz podpis) a nebo si poridim nejaky 20" SxVA panel

PS: tusil jsem do ceho jdu, vim kolik panel stoji (6400) a co od nej cekat a prece jen jsem radeji koupil tento, nez nejakou 5:4 mrchu za 5k od znacek, ktere neumim ani vyslovit

Par dni zkusenosti (2.12.06)
    - Na kvalitu AVIcek jsem si zvykl a bez primeho porovnani s CRT mi uz divne nepripadaji.
    - Na silnejsi podsviceni nahore a dole jsem si zvykl a uz mi to pri filmech rusive neprijde.
    - Barvy se mi zdaji ok (i kdyz co profil to jine barvy, na ktere po chvilce vzdy reknu ze jsou ok )
    - Mizerne uhly mi vadi vic a vic. Jak jsem toleroval horizontalni uhel, tak uz mi zacal vadit taky. Staci totiz abych se oprel v kresle o jednu operku = priblizil se k jedne strane panelu a protilehla strana uz bere zluty nadech (brrr).
    - wide je rulez, po stranach je tolik pouzitelneho mista ... a filmy... (proc se sakra delaly vubec 4:3 panely )
    Naposledy upravil PetrT; 02.12.2006 v 18:41. Důvod: nekolikadenni zkusenosti

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20

Pravidla přispívání