Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Nevite nekdo kam zmizelo tlacitko Up z Windows Exploreru alias Alt+sipkanahoru stale funguje ale toolbar button je pryc bez nahrady. Podotykam ze pouzivam Vista Bussines z msdn.

Potom jestli jsem to spravne pochopil tak cely to slavny Aero kvuli kterymu delaj takovou marketingovou mlhu, je to ze ten default vzhled ma pruhledny titulky a jde prepinat v 3d pohledu ? Jinak je to lautr to samy ?

Ja nemam DX9 kartu abych to otestoval. Jen se chci ujistit, ze to je to same akorat to podporuje tu pruhlednost. A kupovat kartu se mi fakt nechce.

Obecně to novy prostredi je docela zajimavy. Leta jsem pouzival XP prepnuty do windows Classic modu ... ty modry hruzy z Windows XP Looku me nebrali, ale tohle uz je jine kafe, na to pujde zvyknout.
    BBR rulez

Citace Původně odeslal BlackMC Zobrazit příspěvek
    Nevite nekdo kam zmizelo tlacitko Up z Windows Exploreru alias Alt+sipkanahoru stale funguje ale toolbar button je pryc bez nahrady. Podotykam ze pouzivam Vista Bussines z msdn.

Potom jestli jsem to spravne pochopil tak cely to slavny Aero kvuli kterymu delaj takovou marketingovou mlhu, je to ze ten default vzhled ma pruhledny titulky a jde prepinat v 3d pohledu ? Jinak je to lautr to samy ?

Ja nemam DX9 kartu abych to otestoval. Jen se chci ujistit, ze to je to same akorat to podporuje tu pruhlednost. A kupovat kartu se mi fakt nechce.

Obecně to novy prostredi je docela zajimavy. Leta jsem pouzival XP prepnuty do windows Classic modu ... ty modry hruzy z Windows XP Looku me nebrali, ale tohle uz je jine kafe, na to pujde zvyknout.
    Neni v tom jen Aero. Je tam zmenena i sprava pameti atd...jinak bych Aero moc neprecenoval, po te dobe se mi to zda zatim malo (kdyz se podivam na opensource...)
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    294

ano jen je to pruhledne a de to prepinat ve 3D + takove veci jakoze pod tim pruhlednym okrajem se vpoho animuje, prehrava video,... no a zive nahledy na hlavnim panelu.

add XP sis mel modry hnus predela do cerna jako ja a treba by sisis zvykl LOL

sem nevedel ze aero je de i na non-DX9 kartach
    Naposledy upravil tominek; 27.11.2006 v 20:15. Důvod: spellcheck :-D
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

No funguje to normalne... akorat tam nejdou tyhle pruhledny veci .... a to 3D prepinani. Mam Quadro 4 380XGL to myslim neni dx9, zkousel jsem Vistu i na scorpove ATI Rage 3D XL ale to uz fakt neslo odezva byla strasna. Musel jsem to cely prenastavit na win Classic a pak to jelo normalne. Ale do te doby to pri kliknuti na neco vyhulilo procesor na max a pak to teprve udelalo ale ten look na to jel uplne stejnej jako na ty quadro 4 380 XGL.

Objevoval se tam i ten shit vpravo s tema analog hodina...nemuzu mu prijit na jmeno a to je taky slusnej vytezovac procesoru.

Citace Původně odeslal tominek Zobrazit příspěvek
    asno jn je to pruhledne a de to prepinat ve 3D + takove veci jakoze pod tim pruhlednym okrajem se vpoho animuje, prehrava video,... no a zive nahledy na hlavnim panelu.

add XP sis mel modry hnus predela do cerna jako ja a treba by sisis zvykl LOL

sem nevedel ze aero je de i na non-DX9 kartach
    BBR rulez

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

ten shit s hodinama je jedna ze super veci ve Vistach(sidebar)
    vytizenost CPU mam momentalne na 10%(icq,WM10,ie,sidebar,aero atd)
    takze vytizenost CPU je idelani

hlavne ocenim ovladani zvuku rozdilny pro aplikace
    hry jsem jeste nezkousel
    jinak me jedou ,,zatim,, vsechny aplikace(daemon, autocad, office, icq)
    zatim jedinej problem s nerem
    poradte nejakou funkcni verzi nebo alternativu, diky

ja za sebe rikam spokojenost

uz jede i Audigy2ZS, s tim byl driv problem
    nemusel jsem nic instalovat, vsechno jelo hned od zacatku
    samozrejmne ze radsi nainstaluju ovladace napr. od grafiky, ale vse jede uz od instalace
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek

hry jsem jeste nezkousel

samozrejmne ze radsi nainstaluju ovladace napr. od grafiky, ale vse jede uz od instalace
    no zkus to bez X1900
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Věk
    41
    Vliv
    299

Citace Původně odeslal Airwolf Zobrazit příspěvek
    no zkus to bez X1900
    tomu rozumim, ze bez poradne grafiky muze byt problem
    ale ja s ti tak nejak pocital
    jeste by to chtelo 2GB ram
    jako hybe se to, ale jsem zvyklej na vetsi narez z XP

poradte nejakej donwload manager
    ja jsem celou dobu jel na tom z firefoxu
    diky

jinak Nero jsem instaloval 5 minut a neni jasny, ze to pojede

Senior Member Avatar uživatele Poofy
    Věk
    40
    Vliv
    277

lidi poradte kde ted mam sehnat Visty kdyz zavreli RC.. nema to nekdo na FTP nebo nekde?
    ja sem si je vypalil na RW a smazal
    KOMPÍK1: E8400 4Ghz, NH-U12F, GB EX38-DS4, 4x1GB Kingston HyperX 1066Mhz, Asus HD4870(840/4000)+AC S1+NoctuaP12, 36GB raptor,2x250GB, 2x1TB-usb, X-FI E.G.+Genius HT5.1 5000, Samsung 275T, A+Case X-Blade, Fortron 500W
    KOMPÍK2: E6850 3,4Ghz ACfreezer7P, Asus P5B Dlx, 2x1GB Kingston HyperX 760Mhz, 8800GT(700/1700/2000)+AC S1+NoctuaS12, 160GB, 750GB-usb, Dell 248wfp, Coolermaster Elite, Asus 450W
    KOMPÍK3: X2 4800+ BOX, Asus M2V-K8T89, 3GB 667Mhz, Ati Sapphire X800, 80+320GB, Samsung 2243NW, EC 300W
    PS3 slim, Iphone 4G 32GB JB, Xtremer Pro 2x2TB

Senior Member Avatar uživatele -Ja8k1-
    Věk
    39
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek

hry jsem jeste nezkousel

pouzivam nero 7.5.7.0 a jede to bez problemu...
    Desktop:
    DFI LanParty SLI-DR (7.04-2BTA ) \\ AMD A64 4000+(Naked) @ 230*12_1,5V\\ Thermaltake XP90cu+92fan PAPST\\ ASUS EXTREME 6800Ultra 256Mb 2TD(R.I.P.) nahrada Inno 7600GST 500\1400 @ 630\1900 (pencilmod)\\ 2*1024MB CORSAIR DDR460\\ Seagate Barracuda 7200.7 200GB S-ATA 8MB cache+WD RAPTOR 74GB 10.000 ot.+SAMSUNG HD120IJ S-ata2 \\ LG SuperMulti GSA-4120B \\ SAMSUNG Flopy 3,5 palce \\Alien UV-Boost Netzteil 500 Watt - black \\ Thermaltake ARMOR 8000SWB Series\\ Viewsonic Ve500 15\"LCD \\ Revoltec Light Board Series XL - black \\ Logitech MX700
    Mobile: HP Pavilion dv6560ec (Turion64 X2 2x1,8ghz, 2x1gb DDR2 667 kingston, M8400GS(400\400 @ 560\500), 12cell battery, Windows7cz)

Věk
    41
    Vliv
    299

Citace Původně odeslal -Ja8k1- Zobrazit příspěvek
    pouzivam nero 7.5.7.0 a jede to bez problemu...
    jo jo
    me taky uz to jede bez problemu, ale pri instalaci se hazelo nejaky hlasky, tak jsem si nebyl tehdy jistej

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    273

cus mozna lama dotaz -jestli jo, prosim moderatora o vymaz

vcera jsem je naistaloval. VISTA ULTIMATE

1. jak poznam ze mam opravdu FINAL version mam build myslim 6.xx
    2. mam posledni ovladace od nVidie ale nemuzu nastavit si JAS/CONTRAST cim to nastavuje te vy? (CCC ??) je co prosim
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Nevite nekdo kam zmizelo tlacitko Up z Windows Exploreru alias Alt+sipkanahoru stale funguje ale toolbar button je pryc bez nahrady.
    Omlouvam ze s tim opet otravuju, ale to jsem jedinej kdo to tlacitko pouziva ?

Ja nechapu cim ho mam nahradit ?

Jsem zvykly pouzivat prochazeni po disku pres Mycomputer C: atd ... nebo pres Windows Explorer.

A nechapu jak se dostat o adresar vyse... pomijim back a klikani do Folders vlevo.

Prosim pomozte mi, ja uz fakt nevim. Na dialogach pro vyber adresare to zustalo, ale ve windows exploreru to neni a ekvivalent nemuzu najit. Treba to jen neumim nastavit, aby se objevilo (doufam...)

BTW odjinud treba se nekomu bude hodit toto
    msconfig zalozka Tools
    Je toho tam vic ale dulezita je treba Disable UAC User Account Control
    Naposledy upravil BlackMC; 03.01.2007 v 13:30. Důvod: btw+ presunuti citace
    BBR rulez

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    302

Omlouvam ze s tim opet otravuju, ale to jsem jedinej kdo to tlacitko pouziva ?

Ja nechapu cim ho mam nahradit ?

Jsem zvykly pouzivat prochazeni po disku pres Mycomputer C: atd ... nebo pres Windows Explorer.

A nechapu jak se dostat o adresar vyse... pomijim back a klikani do Folders vlevo.

Prosim pomozte mi, ja uz fakt nevim. Na dialogach pro vyber adresare to zustalo, ale ve windows exploreru to neni a ekvivalent nemuzu najit. Treba to jen neumim nastavit, aby se objevilo (doufam...)

BTW odjinud treba se nekomu bude hodit toto
    msconfig zalozka Tools
    Je toho tam vic ale dulezita je treba Disable UAC User Account Control
    pouzivej treba Total Commander a mas to...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Unhappy Re: Vista-is that our future?

no dik ....
    ja nemuzu uverit ze to nema jine reseni. To jsem jedinej na planete kdo pouzival tlacitko Up a ve Viste mu chybi ?

Tak koukam ze sam nejsem
    http://episteme.arstechnica.com/eve/...m/168007042831

Citace Původně odeslal MikeD Zobrazit příspěvek
    pouzivej treba Total Commander a mas to...
    Naposledy upravil BlackMC; 04.01.2007 v 16:41.
    BBR rulez

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    249

Nejsi jedinej.
    Ale bud rad, ze jsi nedostal odpoved: "Pouzivej Linux..."
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

V tom foru jsem nasel link na zajimavej a starymu exploreru dost podobnej
    http://zabkat.com/x2lite.htm

Zatim se zda ze by se to s nim dalo vydrzet lepe nez s klonama norton commanderu v podobe Total nebo Servat Salamander.

Citace Původně odeslal Prtik Zobrazit příspěvek
    Nejsi jedinej.
    Ale bud rad, ze jsi nedostal odpoved: "Pouzivej Linux..."
    BBR rulez

Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Vliv
    249

V tom foru jsem nasel link na zajimavej a starymu exploreru dost podobnej
    http://zabkat.com/x2lite.htm

Zatim se zda ze by se to s nim dalo vydrzet lepe nez s klonama norton commanderu v podobe Total nebo Servat Salamander.
    Ale kvuli jedne sipce instalovat dalsi soft...
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání