Citace Původně odeslal Eso Rimmer Zobrazit příspěvek
tiktak:
nj, tak ale když se podíváš na recenze nebo dnapř. do diskuze v czechcomputeru, tak tam uvidíš, že je většina lidí hodnotí kladně, ale pokud jsi ten typ, co má doma bedny za 20 tyček, tak nad z-5500 stejně budeš ohrnovat nos... Já nevím, ale mě přijde celkem zbytečné se ptát na kvalitu Z-5500, když už se tak dlouho vyrábí a na netu jsou desítky recenzí a propíraly se v každé druhé diskuzi.
Nevím co bys chtěl slyšet. Když řeknu, že hrají skvěle, tak můžeš namítnout, že kvalitní hi-fi hrají daleko líp. A když řeknu, že hrají blbě, tak zas můžeš říct, že na netu je plno recenzí ve kterých je chválí. Takže si můžeš vybrat.
Ja samozrejme vim, jak to myslis a chapu, ze nejak hodnotit reprosoustavy ve vzahu k "nicemu" (zpusob pouziti, cena, typ a konstrukce...) asi nejde.
Ale ja jsem svuj monolog vztahl k "hodnoceni" - "bordel to dela na pul vesnice, rincej okenni tabulky a klepou se tasky na strese" nebo jak to presne bylo, coz jak jiste chapes moc objektivni faktor pro hodnoceni repro dle myho neni.
Proste mi jen prijde podivny, kdyz nekdo hodnoti reprobedny podle toho, jak dokaze subwoofer dusat zem.
To, ze mne napriklad starsi rady Creative Inspire 5.300 (samozrejme daleko mene vykonnejsi, nevybavenejsi a mensi bedny) hrajou hudbu daleko prijemnejs a zase samozrejme podstatne pokulhavaj u prostoru ve filmech ci nejaky 5.1 gamesy je pro mne jasny.
Muj nazor...