Citace Původně odeslal Erda Zobrazit příspěvek
No jinak by mi celkem zajímal zvukový rozdíl mezi tvým sluchátkáčem a mým diy . BTW a zkoušel si rozdíl mezi tim custom kabelem a tím normálním?
Ten sluchatkac na me zatim pusobi velice solidnim dojmem. Stejne tak cela komunikace s Janem Meierem byla vic nez v pohode. Poslal jsem mu mail ze ctvrtka na patek v noci a odpoved behem 5 minut. Rano v patek jsem poslal platbu prez Paypal a v pondeli jsem mel sluchatkac doma. Jedine cemu jsem zatim neprisel na chut je zabudovany crossfeed, nechavam ho vypnuty. Custom kabel je mezi zvukovkou (L/P kanal velky jacky) a sluchatkacem (L/P kanal cinche). Nechtel jsem zbytecne pouzivat nejaky redukce, to je vzdy slaby misto.

Citace Původně odeslal globalkiller Zobrazit příspěvek
No tak to tě lituju taky jsem do problematiky ozvučení jednou zabřednul a nakonec to dopadlo, že peníze na to co bych chtěl jsem v tu dobu neměl. Toto je zvláštní jev který se projevuje kupodivu i u jiných těchnických vymožeností
Jj. Jak by rekl Arnold J Rimmer: Tento jev vynalezli bankeri, aby nas donutily precerpat ucet.

Citace Původně odeslal uberguru Zobrazit příspěvek
to Camill - ja uz si v tom jedu nejakej rok....a jen se smeju, protoze kdyz nekomu doporucis at se nezbavuje logitechu ))) Je to temer to same jako bys rikal kupte si poradny audio. Takze neber to jako narazku a jestli bys spis rad aby Te zde v threadu lide pochvalili za dobry vyber neni problem uz se tak deje.))))
Narazky si neberu nijak osobne, tohle bylo jen takove nevinne dloubnuti. Placani po zadech neni nutne i kdyz se mu samozrejme nemuzu branit (j/k). Samozrejme pokud ma nekdo predstavu, ze se to da poskladat jinak nebo lepe, rad se necham inspirovat. Moznosti pro doplneni nebo upgrade je urcite dost.