Ano, OC nemá zaručen, ale Orleansy jdou taktovat dnes podstatně lépe než Venice, které jsou na trhu (o ceně SanDiega nemá smysl hovořit). Cena 939 vs AM2 CPU je stejná, spíše ve prospěch AM2. DDR2 jsou kvalitnější, pokud ti nic neříká JEDEC standard, tak se raději neozývej. A tvrzení, že 939 + DDR je rychlejší si vzal prosím tě kde? To mě totiž pobavilo ze všeho nejvíce. Naopak, propustnost je u DDR2 vyšší a i při CL5 a frekvencích lehce přes 800MHz je paměť naprosto srovnatelná. DDR2 je mnohem lepší investicí do budoucna, která vydrží i do socketu AM2+, ev. na C2D. Za pěknou cenu se dají dnes koupit GEiLy 800 i s CL4, případně Kingstony. Ale pokud sám víš, tak latence u AM2 už nehraje tak klíčovou úlohu jako tomu bylo u 939 výkon při snížení latence z 5 na 4 přinese max. tak 150MB/s v propustnosti, což nepovažuju za tragédii! nForce 570Ultra není špatný, ale prakticky nic nového nepřináší (vs nF4), mimo jiné, u nás nejsou snad ani dostupné dobré desky s tímto chipsetem (AuŠUS je dost nevhodný). DFI Infinity pořád považuju za nejlepší desku s ohledem na stabilitu a OC schopnosti, které se nemohou kolikrát rovnat ani "enthusiast" deskám jiných výrobců! Se vším o čem píšu mám osobní zkušenosti, neb mi toho něco "málo" prošlo rukama.