Citace Původně odeslal kooler
Citace Původně odeslal dorf
Citace Původně odeslal kooler
2dorf: ty seš asi fakt úplnej zabedněnec. Než něco přiblble okomentuješ, přečti si prosimtě co, jo? Vždyť Ti to v tom threadu píšu, že je to blbost, říkat, že ABIT nebo SOLTEK jsou nestabilní jenom proto, aby pán mohl machrovat, jakej je to češtinář. (Díky, že jsi mi osvětlil použití slova optimální a maximální, bez tebe bych to nevěděl. Ještě že mi při matuře tenhle chyták profesorka nedala, asy bych nezkončil s vyznamenáním.)

Prostě co se týká stability, 7VRXP je lepší než obdoba u ABITu a SOLTEKu. A vzhledem k tomu, že si to myslej jak na Tom´s HW, Firing Squad, Sharky´s Extreme atd., asi na tom něco bude.

A abys jen tak tupě nežvanil, poprosil bych Tě, abys nahlédnul do mého nového threadu v sekci procesorů AMD a sdělil mi svůj názor.

Díky
Jestli tady nekdo tupe zvani, jsi to ty - jestlize je deska od Solteku (nebo jakakoli jina deska od jineho vyrobce) stabilni, nemuze byt v tomto smeru lepsi "obdoba", maximalne muze byt deska na stejne urovni. A Soltek stabilni je (ackoli mozna mas pravdu, u nekoho mozna stabilni neni... ).
doporučil bych Ti shlédnout test desek s chipsetem kt333 na www.viaarena.com a tam Ti podrobně vysvětlí rozdíl mezi "stable"x"more stable" a "the most stable". Ale možná bys jim tvý postřehy mohl napsat. Třeba pak dostane polovina redaktorů padáka, že se nedržej zásad stupňování. Co se týká tvý rady v mým threadu ohledně odemykání XPčka, opravdu jsi mi pomohl. Díky. Je vidět, že žvanění vo *** Ti de líp, než poradit.
Ty chytrolinku, co ti asi tak poradit? Napsal jsem to moc kultivovane, napisu to jinak: Kdyz to neumis odemknout, tak se do toho neser, trumbero.
A neco zkratka muze byt stabilni nebo nestabilni, nic mezi neexistuje!