Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Zvrhává se to tu ve flame příznivců Win Vista a odpůrců Microsoftu... Což podle mě nevystihuje úplně původní účel...
    no uz jsem myslel ze to ukoncime mim "vysvetlujicim" postem na predchozi stráncea uz se tu nebudem přít o tom jestli do tohojít nebo ne...stejne se kazdý rozhodne po svém.

a jinak ted mam trochu máslo na hlave, protoze sam ted pisu z XPček ktery jsem byl nuceny nahodit, protoze jsem snad jako jediný na svete nerozchodil wide screen (na forech nikdo tento problem neresil). takze holt musim pockat na lepsi drivery od nVidie asi no...

jinak davide...ja ti cervenou nedal...myslim ze jsme si to vyrikali uz predtim

pro ostatní -> davat za neci nazor cerveny je tak trochu ubohost.postuj...jen tak muzes svůj názor publikovat a následne obhájit
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    360

2Zdenek Dubnicky: Ale jo, já to nikomu neberu, když je pro někoho lákadlem i design a jiné "povrchnější věci", tak proč ne Já jsem spíš línej člověk a na XPčka jsem zvyklej a asi i z důvodu, že momentální HW mi na práci (na hry stejně moc času není ) stále absolutně dostačuje a Win Vista by asi zvládal dost těžkopádně, nechci přecházet na Vistu hned. Prostě si počkám co bude a uvidíme třeba za půlrok, rok, ono se na XPčkách určitě "dá vydržet"

Citace Původně odeslal jbrachtl Zobrazit příspěvek
    jinak davide...ja ti cervenou nedal...myslim ze jsme si to vyrikali uz predtim
    Ty jsi mě ani na chvíli nenapadl, protože umíš diskutovat a argumentovat věcně.

A k "pravému autorovi":

Že jsi to zrovna ty mě taky v první chvíli nenapadlo, ale upřímně posléze ani nepřekvapilo. Upřímně, nevím, proč máš potřebu se s**át dvěma lidem do diskuze, mimoto jsme tu s userem jbrachtl normálně debatovali, všechno si vyříkali a myslím, že přes názorový rozpor na Win Vista mezi námi nedošlo k žádné třenici, prostě jen normální výměna názorů, takže ti příště doporučuji se jít vykecat radši do vrby. Tím končím, tvá Máňa
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 20.11.2006 v 23:34.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Lezu po stromech , lovím v tlupách a řežu maso pazourkem. A ještě dlouho hodlám používat w2k.
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Lidi jak je označená final verze visty? našel jsem nějakou RTM co to může bejt?
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Citace Původně odeslal BananaYoe Zobrazit příspěvek
    Lidi jak je označená final verze visty? našel jsem nějakou RTM co to může bejt?
    release to manufacturing = verze k výrobě (vydáni nebo jak to chces nazvat)

ve hrach je PODOBNE oznacení pro hotovou hru "gold"

stejně si myslím že to není final. je tam sestavení 5800 a co sem četl tak finální sestavení je 6000. mám pravdu?
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

nemáš

je to final...finalní verze trerá jde do lisovny = na pulty

to že se pak budou lisovat dalsi a dalsi rady o tom žádná

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání