Citace Původně odeslal ukr Zobrazit příspěvek
tak to by mě zajímalo, jak může být nekompatibilní.....používám i základní desku od stejnýho výrobce,takže by to měl mít jako vychytaný....

Jinak grafiku jsem přinesl i na ozkoušení ke kámošovi. Takže 3D mark 2001se se rozběhl aspon k druhýmu testu,ale tam stejně grafika spadla. VPU Recover se zase hlásil ke slovu, že restartoval grafický akcelerátor. Po vypnutí....a ozkoušení těch ted nejnovějších needů carbon se kousla grafika už při najíždění do Menu.....

takže asi budu na 100% reklamovat. Ještě mě zarazilo, jak jsou ty hitepipe (nevím jak se to píše) hrozně vařicí... - úplně hrozně moc. Kámoš tam má jen R 1600Pro je tam použito stejný chlazení,ale má ho o hodně chladnější. no asi to bude i použitím jen DDR2 pamětí oproti té mé grafice R1650PRO, kde se používají DDR3 paměti.
no klidne muze, v dnesni dobe se nejni cemu divit.. U patice AM2 hodne problemu resi novy BIOSy a u desek s i965 taky pac je to vse relativne novej kus zeleza.. treba 7600GS na desce s chipsetem i965 (uz nevim kterej model-je jich dost).. tam pokud se neflashne novej BIOS tak ta grafika proste nejede-nerozne se ani monitor a to je fse od jednoho vyrobce ..

jeste me napadlo: X1600Pro mely u Silent II chladice problem s dolehanim na chip grafiky, stacilo chladic jemne prohnout aby byla karta rovne i s chladicem a uz to nepadalo v 3D.. treba je to i tvuj pripad.. mas kartu uplne rovnou nebo prohnutou?? zkus to pac to resi celou vec aspon u te X1600.. s timto problemem nam totiz prislo na reklamaci hodne moc karet se stejne serie