Skvělý nápad, nahoď foto prosím...K+!
Skvělý nápad, nahoď foto prosím...K+!
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Tak se mi podařilo rozchodit posílání mailů z mobilu. Předem se omlouvám za kvalitu fotky
. Není to samozřejmě žádný zázrak co se týče vzhledu, ale naštěstí jsou ty tefolony zespodu
, tak mi to až tak nevadí. Drží to tam fest, líp jak ty originální, pistole slepí na co příjde. Ale hlavně ten skluz, div mi ta myška nevyklouzne z ruky mrška
![]()
Pašák erda.
Fajn...jen z čeho jsi je přesně udělal Ty teflony? já četl Tvůj příspěvek, nicméně nevím co si pod tím mám představit. Vím jak vypadá koax kabel...myslel jsem že foto mi to objasní,nicméně je trošku máznuté![]()
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Zůstal tu kus koaxu když se připojovala anténa wifi přes pigtail k serveru, tak sem z něj sundal bužírku, pak stínění a už jsem byl na teflonu. Stačí na to jakejkoliv koax s teflonovým dialekrikem, firmy co dělaj bezdráty toho budou mít hafo, tak se u nich optej.
Pašák erda.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)