Výsledky 1 až 25 z 27

Téma: Jakou knižní publikaci o fotografování a dig.fotografii?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    312

Standardní Re: Jakou knižní publikaci o fotografování a dig.fotografii?

Citace Původně odeslal Nazalogy Zobrazit příspěvek
    Vůbec nevypadá špatně knížka : Naučte se vidět kreativně http://www1.vltava.cz/store/GoodsDet...sID=SE00962534
    Tuhle jsem dostal od mlade a muzu rict, ze je dobra, dost veci jsem se z ni dozvedel/priucil, ale sam bych si ji asi nekoupil (stejne jako zadnou jinou podobnou knihu). Idelani je pujcit si ji, precist si ji, neco si z ni "vzit" a pak vratit Jinak se da spousta veci dozvedet na netu, staci jenom cist, hledat a cist...
    Btw: u nas maji celou tuto serii na pujceni i ve skolni knihovne

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    294

Standardní Re: Jakou knižní publikaci o fotografování a dig.fotografii?

Citace Původně odeslal wong Zobrazit příspěvek
    Tuhle jsem dostal od mlade a muzu rict, ze je dobra, dost veci jsem se z ni dozvedel/priucil, ale sam bych si ji asi nekoupil (stejne jako zadnou jinou podobnou knihu). Idelani je pujcit si ji, precist si ji, neco si z ni "vzit" a pak vratit Jinak se da spousta veci dozvedet na netu, staci jenom cist, hledat a cist...
    Btw: u nas maji celou tuto serii na pujceni i ve skolni knihovne
    tak tady nemuzu jinak nez:

"pujcis mi ji?"
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání