Coolbits nefunguji a podle vseho uz nejspis ani fungovat nebudou.
Taktovat se da pres nTune a vzhledem k tomu, ze nove ForceWare maji mit panel ve stylu nTune, tak to nejspis spoji.
Tento tyden nebo pristi uz snad budou venku.
Coolbits nefunguji a podle vseho uz nejspis ani fungovat nebudou.
Taktovat se da pres nTune a vzhledem k tomu, ze nove ForceWare maji mit panel ve stylu nTune, tak to nejspis spoji.
Tento tyden nebo pristi uz snad budou venku.
Naposledy upravil Masster; 13.11.2006 v 17:15.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Už jsem to našel na taktování paměti i jádra![]()
Vůbec se v tom neorientuju, naposledy jsem si hrál ovladačema ještě když nebyly ani forceware![]()
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
zatím žádné testy, nějak je problém udržet stabilitu PC, před chvílí mi to hodilo modrou smrt, MACHINE_CHECK_EXCEPTION a pc se vyplo, tohle jsem už jednou měl, tuším někde byla menší voltáž, no uvidíme co dále s tím, jako kdyby zdroj nestíhal)
Naposledy upravil Spajdr; 13.11.2006 v 18:07.
Další problém, i když mám instalované ovladače na LCD, tak mi prostě grafika nenabízí 1280x1024, ale nejblíž je 1280x800 a pak až 1024x768 ...![]()
bohuzel toto byla opravena verze, prni asusy tu meli byt 5.11 kdy opravdu prisli ale par sekund pred expendaci ke me, mi volal produkt manager je se omlouva ale posila je vsechny na RMA, radim ma novou varku starsi o tyden , pokud by byla zase vadna jednalo by se o 2 vadne varky to by bylo vcelku vtipne v podeni NV atd
zivot je pes, trva nez se ho naucite zit
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)