Myslel jsem si, ze to bude nejak tak. Pravda ze jejich programy obecne jsou tragicky pomale, specialne illustrator. Oproti inkscape nebo corelu trva napr. export cca 2x-4x dele.
Jinak ten muj znamy neni jablickar, doma ma A64 2.4GHz, ale presto rika, ze to je vyrazne pomalejsi nez ty jeho G5ky..ma totiz nejlepsi powerMAC s G5 co se kdy delal, 2.7GHz myslim. Ted jsem si navic uvedomil, ze on dela hlavne v nejake nadstavbe photoshopu pro zpracovani RAW fotek, je to primo od canonu. Fakt je, ze jeho komp ty RAWy (16Mpix) konvertuje vyrazne rychleji nez jeho A64 doma. Coz je teda mimochodem dalsi vec, o ktere by Eagle urcite prohlasil, ze to budto nejde, nebo ze to je prasarna, protoze to konvertuje ty fotky MT a jelikoz to je profi aplikace od canonu, tak to rozhodne prasarna nebude

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
CS2 a vacsina dnesnych Adobe programov je DUAL core ready, ale vacsinou len z nejakych casti. Typicky v PS je vela funkcii DC a vela SC, takze je to taky zlepenec. V ostatnych je to podobne a ZIADNA cast z balika CS2 nie je multicore, vsetky su tupo na dve jadra. To plati aj pre Adobe Lightroom, ktory ma masivny narast vykonu na DC ale na quad core sa ukaze jak hlupo je dvojthreadovy ... inak Dual G5 je sracka (a to si nerobim prdel), nech si kupi poriadny pocitac

este upresnenie > CS3 sa proklamuje ako quad core ready a imho to bude asi ako je to dnes, nejake fragmenty/casti operacii/modulov/pluginov budu vediet 4 jadra vyuzit a zvysok ostane povodny, neverim totiz ze by to prerobili poriadne kompletne ako by uz davno mali ... PS, InDesign aj Illustrator su zufalo pomale programy a ohanat sa tym, ze si mozete kupit vykonnejsi (ten najvykonnejsi idealne) HW je tupe, obecne je to tak obalene a stare ze by si to uz zasluzilo nejaky "reload"!

a este jeden addon > vacsina jablcnikov, co tvrdia jak im to nehorazne jede proti PC mali posledne PC ked to boli 1 GHz Pentium 3 alebo v lepsom pripade nejaku nic moc staru P4ku