Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Rozdělení provozu mezi dvě síťovky?

Junior Member
    Vliv
    276

Red face Rozdělení provozu mezi dvě síťovky?

zdravim, tak jak začít mno jde o to že mám vlastně dvě připojení k internetu (každý cca 5Mbps) na dvou síťovkách, a protože sem vzdal všecky pokusy jak "sečíst" rychlost obou, tak mě ted zajímá jestli nějak nejde určit která aplikace bude využívat kterou sí'tovku. Dokážu spustit třeba Mirandu na jedný a Operu na druhý, ale využil bych takhle spíš dva Total Commadry
    Jde to nějak??

Standardní Re: Rozdělení provozu mezi dvě síťovky?

inteligentni sitovej software si umi nastavit odchozi IP ... pak uz je to jednoduchy.

jinak by mozna mohlo stacit prehazovat vychozi branu pri vytvareni TCP spojeni ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Junior Member
    Vliv
    276

obávám se TC tohle neumí asi skusim jinej FTP klient

a změna brány asi nepomůže, pže je u obou síťovek stejná. Mám totiž od switche natažený dva kabely.....

Ja tohle resim primo na routeru. Napr vse co jde na port 80 prelozi na jednu IP a co jde na ostatni porty prelozi na druhou IP

Citace Původně odeslal Ixnay Zobrazit příspěvek
    zdravim, tak jak začít mno jde o to že mám vlastně dvě připojení k internetu (každý cca 5Mbps) na dvou síťovkách, a protože sem vzdal všecky pokusy jak "sečíst" rychlost obou, tak mě ted zajímá jestli nějak nejde určit která aplikace bude využívat kterou sí'tovku. Dokážu spustit třeba Mirandu na jedný a Operu na druhý, ale využil bych takhle spíš dva Total Commadry
    Jde to nějak??
    load balancingu se nevzdavej. neni velky problem pouzit bonding driver a na nem nekterou z metod load balancingu. samozrejme na linuxu. Pouzit vice bran umi i levnejsi routery.
    Question is: who cares ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Bezdrátová síť mezi dvě chalupy - jaký hw, 20m, FOTKY
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 30
    Poslední příspěvek: 24.07.2005, 19:24
  2. dve sitovky....dva inety...
    Založil AraFat v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 24.03.2004, 07:27

Pravidla přispívání