Citace Původně odeslal shady_cz Zobrazit příspěvek
2 Krimi 2000: Ja poslouchal ale jelikoz mam moznost to zkusit a pripadne vymenit, tak jsem zkusil Gigabyte DQ6. Zdal se me lepsi nez Asus.

Napeti jsem zvysil na 1,47V (To ukazuje SpeedFan) a to uz je stabilnejsi, ale GO - Orthos Beta jede max 35 min. pak to skonci na chybe. Ale jak jsem psal Meme test jede treba cely den bez jedine chybycky.

Jeste jsem premyslel o desce Abit AB9 Pro nebo Abit AW9D-MAX, ale u toho MAXe nevim jestli ten chipset neni horsi. Preci jenom byl a je Abit moje srdecni zalezitost )

2 BRABUS: Jak jsi spokojeny se svoji Abit deskou? Bral by jsi ji znova?
jj,urcite bych nemenil-dlouho pouzivam guru clock-je to perfektni-vybava suprova-hodne lidi nadava na layout-ale pro me je perfektni vse mam na sata-takze me nejake konektory mezi PCI slotem netrapi.BIOS je super-jen v tom casovani pameti by mohlo bejt vice moznosti-ale to se treba zmeni s novym BIOSem.Jedine co me totalne vytaci-kdyz menis nastaveni BIOSu,tak po potvrzeni F10 komp se vypne a zase zapne-to asi HDD nemaj nejvice v lasce-resim to ze vypnu komp-odpojim disky a hraju si s BIOSem-premejslim o nejakem vypinacci na disky.Chlazeni chipsetu je uplne v poho-nic netopi a (nepiska) mam vodu a UPLNE ticho-teda dokud ty dve mrchy(HDD) nezacnou pracovat-no to je ale asi cena za vykon.