Mam v podstate stejny problem, jaky popisuje Frost na zacatku, akorat to nesouvisi s verzi TC a rychlost zapisu u me je o neco vyssi, cca 1,3 az 1,5MB/s (normalne ma byt 9 az 10MB/s). S TC to nesouvisi, protoze pouzivam v6.55a a na 2 ruznych PC to jede normalne, ale na tretim je zapis silene pomaly a to i kdyz kopiruju pres Pruzkumnika (akorat ve WinRARu pri baleni bez komprese jsem mel pocit, ze rychlost se blizi normalu), takze jsem ponekud bezradny...

Zvlastni je, ze pri prvnim pripojeni a zformatovani flashdisku na tomhle pocitaci bylo vse OK, ale hned nasledujici den az doted to proste zapisuje pomalu a ruzna nastavovani nepomahaji. Mam podezreni, ze to nejak souvisi s cacheovanim, protoze kdyz dam kopirovat, tak v TC se ukaze spravna rychlost, ale ta se postupne snizuje, az po cca 10 sekundach se ustali na tech trapnych 1,3-1,5MB/s. Kdyz kopirovani prerusim, tak jeste minimalne 6 az 10 sekund FD pracuje, takze to vypada, ze se jakoby zahlcuje, navic se ve stavu tohoto zahlceni se o dost zpomali HDD jak na SATA, tak na IDE, stejne tak se zpomali i cteni z DVD mechaniky... FD je naformatovan pod NTFS, takze jeste zkusim FAT32, ale nevidim to optimisticky. Zkousel jsem mj. i odinstalovat ovladace FD, prepinat mody kopirovani v TC, ale zadne zlepseni (predtim jsme mel 2GB FD jineho vyrobce a nikdy nikde zadny problem s rychlosti)... Neresil nekdo nahodou podobne priznaky? Fakt me to stve, poridim si 8GB disk s rychlejma pametma a zatim jsem si ho uzil jen ten jeden den pri instalaci (a pri cteni z neho - to je vzdy a vsude v poradku)...