Tak jsem vcera sundal heatspreader, zaruku stejne nemam (koupil jsem v aukci). Zda se ze je to celkem blbej kousek. Pred sejmutim IHS: Idle: 33/36, Burn: 45/54, po sejmuti IHS: Idle:28/32, Burn: 41/47, zatim jedu stable pri 1.35V real na 2400MHz, a nevypada to, ze by chtel jet o moc vys, max asi 2500MHz, ale pri vyssim napeti a to uz moc nechci.
Momentalne pri 2.4G a 1.35V mam burn: 48/52, kdyz zvysim treba na 1.45V, tak uz jde burn 54/58 a to uz je hodne (zalezi na teplote v mistnosti). Teploty mereny CoreTemp 0.93b.
EDIT: Proste jsem cekal, ze se teploty jader vic srovnaji, ony se srovnaly, ale ne tak moc. Stejne vzdycky nejdriv padne to,co vic topi...Ale jinak sundavani sprederu bylo v pohode, staci zlomena ziletka a kus toaletaku (na utreni pasty a pod prstik na ziletku
). No nakonec jsem musel jeste kvuli snizeni CPU upravit i plastovy ramecek kolem chladaku (male urezani ruzku). Nejake foto z cinosti mam, tak muzu dat na web...
EDIT2: Tak je to tu: http://www.jnz.wz.cz/clanky/akce_ihs/index.html
EDIT3: Prodal sem kamaradovi svuj Opteron a pri 2800MhZ@1.52V mu topil Burn 68°. Tak sme sejmuli IHS taky a ma ted 52°C. Na 2600MhZ@1.425V mel 58°, po sundani IHS 44°C. Myslim, ze cim starsi procik a cim vic byl vyhuleny, tim vetsi tepelny odpor ta gumova sra*ka pod IHS vytvari. Rozhodne doporucuju sundavat. Jinak chladak Freezer 64 PRO pasuje i po sejmuti IHS bez problemu, akorat s trosku mensim pritlakem, ale staci to.

Odpověď s citací