Cau.

Tak jsem byl dnes na poště a tam mi bylo řečeno, že tu reklamaci musí uplatňovat odběratel s tím, že má být zapsán protokol na dodací poště o poškození zásilky. Tj: že prý pokud zásilka byla nepoškozená, tak je prý malá naděje na to, aby byla reklamace uznána!!?

To je teda dobrý! Tak příjde mi "vzhledově nepoškozená" zásilka, ale zboží uvnitř bude na šrot a na nikom si nic nevezmu?? Na co je potom pojištění zásilek?? Vzhled obalu nutně nemusí napovídat způsobu jakým se jednalo při přepravě s balíkem! Vždiť stačí jen na něj něco hodit nebo s ním hodit o zem - obal se nepoškodí ale zboží uvnitř ano!!??

Tohle jsem jí tam řekl, na čež mi řekla, že to záleží na obalu, v kterém to bylo posíláno ( když jsem jí řekl, že v originále tak trošku znejistěla ) a na způsobu zabalení. - Což posoudí jejich !!!!!! Posudkové oddělení?! (trošku konflikt zájmů ne?)
Jo a prej že musím prokázat, že zboží bylo před odesláním funkční! Ale jak?? Prej svědek nestačí a ani fotka s datumem z PC na které je vidět v diagnostickém prográmku tip graficeké karty osazené v počítači!!!?

Ježiši kriste tak co víc by chtěli za důkaz?!!