Teraz som skladal komp znamemu :
ma tam mboard MSI K8N Neo3 soc754, Sempron 2800+ (netaktovany), 512MB DDR a MSI R1650Pro 256MB DDR2 + Hypermemory (teda system ju hlasi ako 512MB) a vysledok v 3DMarku05 ma 4217b. Co je pri tej lowend zostave (az na kartu) celkom pekne na kartu za 3.800 slovenskych supiniek...
mam s nou len jeden drobny problem - v hre Company of Heroes nejdu urovne niektorych detailov(nie vsetkych , ale napr. nezapnem tiene, detaily stromov a este asi 1-2detaily) nastavit inak ako na LOW. Ostatne volby su sede - nedaju sa vybrat. Pritom na mojej starej R9600XT mozem vybrat vsetky - i ked potom nestiha.
V karte to asi nebude (hra FEAR aj 3dMArk05 vykresluju vsetky tiene aj detaily nadherne) Neviete, cim to moze byt? Zeby este nedokonalost ovladacov (mam posledne 6.10 oficialne z ATI stranky), alebo problem v hre![]()
ja sa zrejme stanem v dohladnej dobe, majitelom tohto kuska : Saphire RadeonX1650Pro, 256DDR3, AGP, VGA/DVI/TVo
http://www.sapphiretech.com/ce/produ...gpid=162&grp=2
kedze mam komp vid. podpis - moj Bartik chodi bez problemov 3200+ (ked mu trosku podkurim) a stara dobra 3rocna R9600XT je uz v novych hrach zadychana - je to do AGP slotu asi ta najlepsia mozna volba... Este komp rok-dva vydrzi, uz do tonho nevrazim ani deravy gros a potom zmenim platformu...
nemate s touto kartou (alebo jej PCIE sestrou) niekto skusenosti![]()