Již od července používám tento ADSL modem připojený k routeru ASUS 500G Delux. první 2 měsíce jsem s ním byl velice spokojený....žádný odpojení nebo cokoliv jiného.
Ale poslední 2 měsíce, my sám padá. Nedokážu se na něj přes router připojit.
Zkusím ještě třeba utilitu FRee ping, abych otestoval jestli má vůbec nějakou odevzu. Většinou když fakt nejde tak jasně vidím O% OK pingů. Někdy tuhle utilitu už mám spuštěnou pořád a vidím že najednou ze 100% se to pomaličku snižuj, najednou se pingy začnou ztrácet, internet se zpomaluje až někdy modem padne na 0%. Jediný co pomůže je vypojit ho ze zásuvky, počkám chvíli a dám ho zpět. Pak se znovu chytne. Ale stav kdy vydrží je v posledních dnech jen okolo 1 dne. Od pondělí mi šel v tahu 3 dny a zas zrovna včera jsem ho musel vypojovat už takhle 3x!!! a před tím jel bez problémů i měsíc.
modem mám umístěn na půdě, kde je momentálně docela zima, myslíte si, že by to na to mělo nějaký vliv?
včera jsem ho taky vytáhl ze zásuvky a už se k němu nemohu ani přihlásit. po vložení uživ. jména a hesla napíše toto: Content-Length: 370
takže momentálně jsem i bez jakýkoliv kofigurace tohodle modemu. asi ho budu muset vzadu resetit
Zkoušel jsem se dívat na stránky D-Linku ale tenhle modem nemůžu nikde zaboha najít....vůbec nic. myslel jsem si, že třeba pomůže přehrátí firmware,ale když žádnej ani nemohu najít.....nebo nemohl by se tam nahrát nějaký jiný (z podobného modelu??)
fakt nevím co mám dělat.
myslíte si, že ho mám reklamovat
a pokud mi nabídnou u O2 modem mám si vzít třeba toho ZyXELa P660RU-T3?
v pondělí bych ho skočil vyreklamovat a kdybych zaplatil zálohu, dostal bych tohodle modema zatím na půjčení.....do tý doby,než by se vyreklamoval.