Citace Původně odeslal shady_cz Zobrazit příspěvek
Dekuju za tipy, cely den studuju fora, recenze a testy.

- CPU vezmu E6600
- Desku zatim nevim, premyslim nad tim Asusem P5B a Gigabyte GA-965P-DQ6 - Asus je pro me takova stabilni znacka docela i masove rozsirena, ale znacky jako Abit, Gigabyte, DFI jsou pro me sympatictejsi ....... kterou vzit?
- Pameti vezmu asi Corsairy, mel jsem s nima vzdy skvele zkusenosti. Pokade prekonaly deklarovane nastaveni vyrobce. Poradite mi konkretnejsi model, chtel bych 2 GB
- Grafiku jeste stale nevim, jenom jsem si jistej, ze chci zustat u Nvidie. Myslim, ale ze ta nova rada 8xxx bude prehnane draha a tak bych koupil neco vyzraleho ze 7xxx rady.

Co se tyka penez tak je chci vlozit techto komponent. SATA disk uz mam a zatim jsem jel pres PCI radic.

Piste prosim dalsi tipy a nazory, rozhodne mi to pomuze v orientaci.
Grafiku by som dal 7900GTO - podtaktovana 7900GTX, co je aj dnes este celkom slusna karta, naviac ma 512MB pamate, co ju v dnesnych narocnych hrach dost zachranuje... Cena na SK okolo 8500Sk s DPH za MSI znacku, VO cena, to mas okolo 6600Kc u vas... Dosku by som vzal GB 965 DS-4. Stale totiz nevidim nejaku vyhodu u drahsich dosiek, ktoru by som vyuzil, a to co ty potrebujes mas vsetko na tej doske DS-4... Jedine, ze by mi nieco uniklo. Imho to s tou 7900GTO/X potiahnes este daleko, dost vykonna karta, v poho s tym uhras veci, pockas na spad cien G80 a kupis casom (pol rok musi 79GTX vydrzat) tu...