Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: opera - nejde nacist mistni forum

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní opera - nejde nacist mistni forum

nechapu proc, ale v opere (9.01) mi nejdou stranky ocguru.cz (ani 4um ani www) - v opere nemam nastaveny zadny blokovany obsah.
    Firewall uz jsem zkousel vypnout i reinstalovat, ale stale mi nejde na 62.24.64.132 ani pingnout - "cilovy hostitel neni dostupny" (takze to neni problem opery )
    V internet exploreru problem neni ...

samozrejme jsem proveroval firewall, reinstaloval operu...bezvysledne
    Nechapu, bude to asi nejaka lamovina, ale uz nejak nemuzu nic vymyslet

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní Re: opera - nejde nacist mistni forum

Jo to bude tim dnesnim upgradem. Taky mi to neslo, ale jakmile jsem zkusil FF a pak zase Operu, tak uz vsechno nabehlo.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    Jo to bude tim dnesnim upgradem. Taky mi to neslo, ale jakmile jsem zkusil FF a pak zase Operu, tak uz vsechno nabehlo.
    tak FF funguje, ale opere se porad nechce

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
    tak FF funguje, ale opere se porad nechce
    Zvlastni, me tohle pomohlo
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    Zvlastni, me tohle pomohlo
    myslim, ze u me to neni zpusobeno dnesnim upgradem - uz to neslo delsi dobu... navic mi nejde ani www.ocguru.cz
    uz dlouho se odhodlavam k reinstalaci woken, tohle to asi uspisi...
    EDIT: tak se mi reinstalovat nechce (jiny problem vyrezen ) ted uz "jenom ta opera"
    Naposledy upravil pajkus; 17.08.2006 v 21:40.

Standardní Re: opera- nejde nacist mistni forum

Mne se taky dneska neslo dostat na 4um s operou. Po vypnuti vsech tabu a restartnuti opery to najednou slo. V FF mezitim noproblem.
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

ja jsem pro zmenu problem s operou nemel zadnej
    pote, co se forum rozjelo, vse slapalo jak ma
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

Tak mám přesně ten samý problém. Po reinstallu winXP mi Opera 9.02 nechce přejít na 4um.ocguru.cz . Taky nejede mainpage ve formě www.ocguru.cz . Pokug zadám jenom ocguru.cz, tak je vše ok.
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

Citace Původně odeslal sAd Zobrazit příspěvek
    Tak mám přesně ten samý problém. Po reinstallu winXP mi Opera 9.02 nechce přejít na 4um.ocguru.cz . Taky nejede mainpage ve formě www.ocguru.cz . Pokug zadám jenom ocguru.cz, tak je vše ok.
    Pro všechny, kdo budou řešit podobný problém.

Přišel jsem na to, proč se přes operu nemůžu připojit na místní forum, i když přes ostatní prohlížeče to jde. Má to souvislost s IPv6. Opera se asi defaultně snaží použít IPv6 k připojení k serveru, což jiné prohlížeče nedělají. Zkoušel jsem si poté hrát s IPv6 a nastavit jej tak, aby i ostatní prohlížeče jej defaultně používaly (viz http://wiki.openwrt.org/IPv6_howto?highlight=%28ipv6%29). Forum pak bylo nedostupné i v nich. Po odinstalování IPv6 z winXP se forum opět rozjelo i v opeře, ve které předtím nešlo.

Nevím, proč tomu tak je, protože IPv6 moc nerozumím. V každém případě teď všechno jde tak jak má.

EDIT: Třeba by se tohle téma mohlo dát jako Sticky (po pročištění). Přijde mi docela důležité.
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. chyb polozka po startu PC nejde nacist se souboru WIN.INI
    Založil Visi v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.11.2005, 18:38
  2. Alcohol 120, v.3105 - nejde nacist image
    Založil Paolo.n v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 23.08.2005, 10:36
  3. nejde explorer netscape opera
    Založil K!ll3r v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1