Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio VS X-Fi Extreme Music

Standardní Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio VS X-Fi Extreme Music

Zdar
    zajimal by me rozdil mezi temito dvemi zvukovkami skousel jsem hledat zde na foru ale nic jsem mX verzi nenasel?

jedna se mi hlavne o hry a EAX 5.0 , hudebni sluch nemam takze na MP3 a filmy to staci urcite

zda se vyplati jit spise do Normalni X -FI (cena 2170,-)
    nebo do to mX verze (cena 1700,- )
    INTEL Core i5-4690K (3.5GHz/6MB/1150) ,Noctua NH-U12P ,
    GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW

Standardní Re: Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio VS X-Fi Extreme Music

Jdi do normální, vyplatí se... už podle vzhledu vypadá dost "ořezaně"... vsadil bych se, že to bude spíš převlečená Audigy4...

no co jsem hledal tak tam hlavne neni ten specialni multi port ... ktery asi nevyuziju , ale zase na druhou stranu je tam rozdil jen cca 500,- takze asi radeji koupim ten MusicExtreme ...

jen me hlavne zajimaji ty rozdily ...
    GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW

No já se snažil najít nějakou specifikaci, ale nebyl jsem úspěšný. Neřekl bych, že půjde jen o "multiport", když srovnáš vzhled obou karet tak je rozdíl dost výrazný...

Já bych si to tedy prostě nekoupil, nejsou na to testy nic... bůhví, co je to zač.

no ja jsem ji nasel primo na strankach Creative ...ale ne pro CR tam neni ...

no a kdyz jsem si dal specifikace tak rozdil byj jen v tom

Na tie "nove" bacha.

"X-Fi Xtreme Audio is a software based card with no hardware support for EAX. Is more like the Live!24bit or AudigySE/LS kind of cards, if not the SAME card having the firmware rewritten with the new name and ID string. The software provided is supporting Crystalizer and CMSS3D from X-Fi line of cards.
    X-FI XtremeGamer is a hardware based card but with NO support for EAX 5.0. Basically is a Audigy2 type of card with no extra connectors - exactly like the Audigy2SE or Audigy4 card (non-pro version). Of course again having the firmware rewritten with the new name and ID. Same support for Crystalizer (maybe at the software level) and CMSS3D."

http://forums.creative.com/creativel...ssage.id=78388

no tak to je teda pekny hnus takze to je jasne X-Fi Extreme Music

dik za info

Jojo, takže skutečně je festově ořezaná, ruce od ní pryč a zase na fóru víme o něco více.

Díky ace za specifikaci, google nějak neporadil.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Creative Sound Blaster X-Fi Beta Driver with OpenAL Support 2.09.0001
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 08.07.2006, 11:47
  2. jak poznam u Creative X-Fi Extreme music verzi biosu
    Založil v1s1on v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.05.2006, 15:07
  3. NGO Creative Modded Driver for SB Live! & Audigy
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 9