Hmm takze skladas ACE opet tichu zostavu.
Skrinka ako radia chlapi, ziadna perforacia, okrem toho ze to Yesico je vyrobene z dost tenkych plechov (bocnice sa prehybaju) nema nic extra co by ine skrine nemali.
Ja poslednu dobu pcham do ultra tichych zostav COMPUCASE skrinku, ktora je hrubkou plechov ako CHieftec, len je o hodne hodne lacnejsia, ma lepsie vnutorne usporiadanie a je ovela viac modularnejsia. Plechy sú pevné a zvnutra ziadne otrepy (vsetko pekne zahnute a pod.), skrinka ma cez 10kg co hovori za vsetko. Pozicie na HDD a na FDD su kompletne vyberatelne to jest spodnu klietku vyberes aj s diskamia vrchnu tiez. Na spodnej klietke su uz z vyroby gumicky antivibracne. Ventilatory 2x120mm jeden v predu jeden vzadu. Predny nasava nielen zospodu ale aj z bokov prednej masky. Dizajn je fajn len na tych fotkach sa to nezda. Medzi dvierkami a skrinkou je este jedna medzicast a tak sa dvierka otvaraju hlbsie teda viac ako u napr AC Silentium skriniek. Za tu cenu je to best kupa.
http://www.tichepc.sk/product.php?it_id=1269&ca_id=24
---
Zdroj no moc k tomu pasivnemu nie som nakloneny nakolko trsoku zravejsia zostava, mozno by som siahol skor po S12 - 500W Sesonicu.
---
Grafika mno 7900GT pasivne bude celkom problem ak to nebude nejaky ASUS pasivny z vyroby a aj tam bude nutny velky prietok co znamena hluk...takze bud nieco ako 7600GT, alebo nedat pasivne chladenie a dat ZALMANAVF900CU na otacky mensie, alebo rovne 800...to je uz imho fakt nepocutelne pod 800 otacok.
---
HDD bud ten Samsung alebo KS radu 320GB ako pisal Jan555. Jedna mi ma dojst zajtra tak uvidime co to robi za ramus. Silentmaxx zbytocny kym nevies co ten HDD bude v skrini robit...
---
Fany....priklanam sa k NOCTUA NFS12 s otackami pod 800 rpm.
Aj tak to vo finalnej faze teda poskladanej a spustenej budes musiet doladovat...nejaky ten hruby rozpis ale uz mas mam pocit.