No, nebyl bych si jistý tím, že má vypnuté čidlo, sami píšou, že měří teplotu diodou v core, u x1650 Pro GB konkrétně uvádí "Use GPU internal Diode to get temp information, no more H/W monitor chip". Druhá věc je, že to (zřejmě zatím) nefunguje a údajně proto, že ještě není aplikační support (má být podporováno i novým RT i ATI Toolem). Sám jsem vyzkoušel spoustu ovladačů a originál Catalysty podporují tyhle karty imho až v 6.10 beta, která je (alespoň u mě) nestabilní. (předchozí na čistém systému nepoznají gpu)

Docela by mě zajímalo, jak je možné, že na některých x1650 monitoring teploty funguje (i s neaktuálními verzemi RT či ATI Toolu) a na některých ne, mám pocit, že to bude použitým gpu na konkrétním kusu karty, jinak si to těžko vysvětlit (např. na některých Sapphirech to jede, na některých ne). A pozor na to, že HISy zaručeně nemají žádný HW monitoring a dokonce ani nastavitelnou rychlost fanu! (potvrzeno z user supportu)

Co se týče teploty, tak jsem musel upravit case pro odpovídající airflow a pak ten Gigabyte topí spíš míň než HIS se Silencerem ...