Špatne jsem se vyjádřil, je to ten první případ.
Špatne jsem se vyjádřil, je to ten první případ.
AMD Athlon 3000+,GIGABYTE M55PLUS-S3G,HIS ATI Radeon X1950Pro, PrimeCooler PC-VGAHG2 AL, 1GB RAM,
Informuj se na prislusnym zicnostenskym urade, kazdy podnikatel, ktery podnikani ukonci je povinen tam oznamit, kdo bude reisit pripadne pohledavky a reklamace.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Přesně tak! Plus když už to ten prodejce převzal, tak za to taky nese odpovědnost. Něco podobného jsem řešil (vlastně ještě řeším) a ČOI nám řekla, že ten kdo převzal výrobek k reklamaci je pak automaticky odpovědný za vyřízení reklamace. Takže v tomhle případě bych předpokládal, že prodejce nedodržel svoje závazky...
Nějvětší chybou člověka je, že má spoustu malých chyb..
Core i5-3550@3300MHz, ARCTIC Freezer 13 Pro Continuous Operation, Gigabyte Z77X-D3H, Sapphire Radeon HD 7850 2GB, 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport, Samsung 850 EVO SSD 520 120GB, Asus DRW-24F1ST, zdroj Seasonic S12 500W, skříň CoolerMaster Centurion 5 Silver, 32" LCD Samsung LE32-D550
VIP
v tom pripade se COI pekne myli: samotny fakt, ze nekdo prevezme vyrobek k reklamaci nezaklada jeho povinnost u dane veci vady odstranit - tato povinnost vyplyva pouze na zaklade puvodniho pravniho vztahu zalozeneho prislusnou (a asi nejcasteji kupni) smlouvou a popr. naslednych prevodu/prechodu prav a povinnosti z tohoto vztahu
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)