Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Meli jste pravdu co se ramek tyce.Ty Hynixy a Samsungy 3,6ns jsou lepsi nez moje Infineony 3,3ns.Muj max takt ramek je 303,75 pak uz se po nejake dobe zacne rozpadat obraz a objevovat shit ctverecky. Moc jsem teda ramku neoverclocknul...z 297 na 303,75 Je fakt,ze toho ale nejak extra nelituju,aspon jsem usetril . Co se tyce jadra,tak uz tech defaultnich 324 je celkem dost,moc dale se asi nedostanu. Tak me napada,ze ten Club R9700 je idealni karta pro ty,co nic nechteji overclockovat sami a vystaci si s defaultnich overclockem primo od vyrobce.Prece jen oproti Sapphirovskym 275/275 je Clubackych 324/297 prece jen o neco vice. Takze celkove jsem spokojen
Vsak som ta nechcel oklamat v tych pamatiach
A co sa tyka firmy Club3D tak som zacul ze sa trosicku dostali do konfliktu s ATI a Sapphire prave koli tomu ze dodavaju karty s OC BIOSom cim porusuju licencnu zmluvu, kedze z toho robia prakticky PRO.
A kludne daj ten GPU na 351, to musi fungovat.
Ok zkusim to GPU na 351, ramky jak uz jsem psal maji 303,75 na max a pak uz se rozpada obraz. Ale jak rikam jsem spokojen a usetrena tisicovka oproti Sapphire 9700 {i kdyz na nem by sly ty Hynixy mozna i na 330} potesi To,ze se Club dostava do problemu s tim OC biosem,to je nahodou celkem sympaticke pro nas uzivatele ne? Jo teda ten tvuj software R9700 jsi dostal docela vysoko a skore v 3Dmarku skoro 6tis je dost.Btw na 3Dmark asi davas catalysty na max performance ze? Budu to muset vyzkouset a pak dam vedet.