Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problem se SATA ...

Standardní Problem se SATA ...

Dal jsem dohromady novy comp - Asus P5LD2 SE/C, CPU Intel P4 531, Seagate Barracuda SATAII300 80GB a DVD, ktera neni SATA. Po najeti kompu mi to jednou pipne. Nastavil jsem v Biosu S-ATA+P-ATA, disk je ted primary a DVD Third slave - komp stejne vzdycky po najeti pipne - kdyz jsem odpojoval, abych nasel pricinu, dal jsem v biosu ignore diskety a uz mi komp nenajel vubec, musel jsem odpojit HDD, dat jiny, v Biosu dat zpatky disketovku a uz to zase slape. A druhym problemem je, ze mi nejde nainstalovat WinXP. Mam disketu s ovladaci, spustim instalaci, F6, nactu ovladac a pak nastanou dva pripady - objevi se hlaska jestli chci instalaci Win, dam enter a restartuje se komp a nebo to dojde k tomu, abych si precetl licenci, pak enter a zase se to restartuje ... nemate nekdo nejakou radu? Dik, Tom

Standardní Re: Problem se SATA ...

Zkouším svůj první příspěvek na ocguru.cz - doufám, že půjde smazat

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

není vadná RAM paměť ?
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

ja vzdy nahravam posledni verzi BIOSu....treba by ti to mohlo pomoct.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal jeromme Zobrazit příspěvek
    Dal jsem dohromady novy comp - Asus P5LD2 SE/C, CPU Intel P4 531, Seagate Barracuda SATAII300 80GB a DVD, ktera neni SATA. Po najeti kompu mi to jednou pipne. Nastavil jsem v Biosu S-ATA+P-ATA, disk je ted primary a DVD Third slave - komp stejne vzdycky po najeti pipne - kdyz jsem odpojoval, abych nasel pricinu, dal jsem v biosu ignore diskety a uz mi komp nenajel vubec, musel jsem odpojit HDD, dat jiny, v Biosu dat zpatky disketovku a uz to zase slape. A druhym problemem je, ze mi nejde nainstalovat WinXP. Mam disketu s ovladaci, spustim instalaci, F6, nactu ovladac a pak nastanou dva pripady - objevi se hlaska jestli chci instalaci Win, dam enter a restartuje se komp a nebo to dojde k tomu, abych si precetl licenci, pak enter a zase se to restartuje ... nemate nekdo nejakou radu? Dik, Tom
    ve které fázi ti to přeně pípne(co je na obrazovce)?

imho pokud netrváš na NCQ (jehož přínos je poněkud diskutabilní), tak instaluj řadiče ve standard IDE modu a nemusíš cpát do XP při instalaci žádnej driver přes F6.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  3. Problém se SATA
    Založil Vladimír Mahr v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2