no co jsem hledal tak tam hlavne neni ten specialni multi port ... ktery asi nevyuziju , ale zase na druhou stranu je tam rozdil jen cca 500,- takze asi radeji koupim ten MusicExtreme ...
jen me hlavne zajimaji ty rozdily ...
no co jsem hledal tak tam hlavne neni ten specialni multi port ... ktery asi nevyuziju , ale zase na druhou stranu je tam rozdil jen cca 500,- takze asi radeji koupim ten MusicExtreme ...
jen me hlavne zajimaji ty rozdily ...
INTEL Core i5-4690K (3.5GHz/6MB/1150) ,Noctua NH-U12P ,
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW
No já se snažil najít nějakou specifikaci, ale nebyl jsem úspěšný. Neřekl bych, že půjde jen o "multiport", když srovnáš vzhled obou karet tak je rozdíl dost výrazný...
Já bych si to tedy prostě nekoupil, nejsou na to testy nic... bůhví, co je to zač.
no ja jsem ji nasel primo na strankach Creative ...ale ne pro CR tam neni ...
no a kdyz jsem si dal specifikace tak rozdil byj jen v tom![]()
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW
Na tie "nove" bacha.
"X-Fi Xtreme Audio is a software based card with no hardware support for EAX. Is more like the Live!24bit or AudigySE/LS kind of cards, if not the SAME card having the firmware rewritten with the new name and ID string. The software provided is supporting Crystalizer and CMSS3D from X-Fi line of cards.
X-FI XtremeGamer is a hardware based card but with NO support for EAX 5.0. Basically is a Audigy2 type of card with no extra connectors - exactly like the Audigy2SE or Audigy4 card (non-pro version). Of course again having the firmware rewritten with the new name and ID. Same support for Crystalizer (maybe at the software level) and CMSS3D."
http://forums.creative.com/creativel...ssage.id=78388
no tak to je teda pekny hnus takze to je jasne X-Fi Extreme Music![]()
dik za info
Jojo, takže skutečně je festově ořezaná, ruce od ní pryča zase na fóru víme o něco více.
Díky ace za specifikaci, google nějak neporadil.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)