toz prave ctu ty prispevky a koukam ze test vs. realita je uplne jina... chci si ji koupit dneska ale fakt teda nevim.... jestli budou problemy tak jedine reklamace no uvidime ale jsem z toho docela rozcarovany....
toz prave ctu ty prispevky a koukam ze test vs. realita je uplne jina... chci si ji koupit dneska ale fakt teda nevim.... jestli budou problemy tak jedine reklamace no uvidime ale jsem z toho docela rozcarovany....
Ja si na ni nemuzu ztezovat. Na media Verbatim pali paradne.
Jen by me zajimalo, proc je u toho druheho vysledku 7 chyb. Medium je naprosto v pohode citelne.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
no me prozatim taky ... zkosel jsem hlavne DVD VERBATIM pac na ne palim nejvice a vyhradne ... tak 99% medii je verbatim, a je to OK, zatim co vim, tak mi nevzala pouze DVD-RW BENQ (ukazuje, ze v mechanice neni zadne medium) jinak DVD-R BENQ bere a pali na ne.
Ano na cdr.cz bola jej recenzia a bola velmi dobre vyhodnotena. Nemyslim, ze niektore prispevky o jej problemoch by mohli byt relevantne k zamietnutiu kupy. Mozu byt uzivatelia, co to nevedia z nejakych dovodov rozchodit a napisu "nekupovat". Svojho casu, co sa zacala implementovat technologia LabelFlash a bola potrebna specialna edicia Nera BR, tak s tym mali mnohi problem, na pocudovanie dost vela ich bolo.![]()
HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=
WORK: HP Mini 110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci
no koneckoncu jak jsem cetl prispevky, tak vsichni honem honem davali novy FW... mechanika ma 00 coz je nejspis uplne prvni (ne-li beta) a jak to tak vypada tak jede v pohode, s tim RWckem to budu muset testnout doma, ale myslim, ze LiteOn na to RWcko normalne vypali ... ale takoveto media nepouzivam a ani nechci....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)