nevim, zda je to spravne tema zrovna na tohle 4um, ale mozna to pomuze nekterym potencialnim klientum spolecnosti Telefonica O2 (drive zname jako Cesky Telecom)
pocatkem zari jsem si u teto spolecnosti objednaval slavnou (a hutnou reklamni kampani podporenou) IPTV - prvni instalace mela probehnout 25. zari - vzal jsem si proto volno, ale nikdo neprisel - kdyz jsem volal na linku, tak mi zenska rekla, ze se omlouva, ale ze me vlastne vubec nepotrebovali mit doma, protoze slo jen o nejakou upravu na ustredne a ze mi daji vedet kvuli novemu terminu... rikal jsem si OK - chyba se muze stat
4. rijna rano jsem otevrel postovni schranku a nasel dopis, v nemz mi O2 slavnostne oznamovala, ze mi prijdou "IPTV zapojit 4. rijna mezi 11. a 12. hodinou" - volal jsem proto OPET na operatora a sdelil jim, ze to fakt ten den nestiham a ze se domluvime na jinem terminu - dohoda znela "ctvrtek 12. rijna mezi 7:45 a 10:45!!!" (pro me casovy rozptyl asi jako "mezi pondelim a patkem")... vzal jsem si tedy znovu volno a dnes od rana cekal...
ve 12:45 mi dosla trpelivost a volal UZ POTRETI na operatora - slecna mi sdelila, ze ona zadny podobny termin u me objednavky nevidi (coz me uprimne vytocilo takrka k nepricetnosti), ale ze mi zavolaji... je tomu asi 20 minut, co mi volal chlapik a rikal, ze se moc omlouva, ale ze kolegyne onen dnesni termin zapomnela predat technikum, ale ZE SE MUZEME DOHODNOUT NA JINEM TERMINU...
strucne jsem mu tedy vysvetlil, ze uz jsem si kvuli tomu vzal dvakrat volno a jsou to pro me svym zpusobem zbytecne vyhozene penize a hlavne, ze bych ten cas mohl stravit mnohem uzitecneji nez cekanim doma na technika... rekl jsem mu, ze se na terminu muzeme dohodnout, ale: bud kolem 8. hodiny ranni, nebo po 19. hodine vecerni... kdyz mi nebyl schopen rici termin instalace, tak jsem celou objednavku zrusil a seru na cely Cesky Telecom (a je mi uplne jedno, jak se to dneska jmenuje)...
osobne si nedokazu predstavit, ze by se treba porouchal tuner pro prijem IPTV - to bych na opravu cekal asi ctvrt roku...