Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Fox, taky paradne plny komentar, diky, tohle moc ocenim!

Camillek, jo no, ta technika to je uzasny, ty fotky na minulem invexu, to jsem si ani neskrtal a to doslova. Jinak tu 4rku je mozny, ze nekde byla, ale opravdu nevim, me to takhle prislo jako napad a tak jsem to tak vyfotil, ale ze bych to okopiroval to ne, mozna ze jsem to nekde videl a v podvedomi to tak cvakl. A za komenty taky diky

Vinc, ten stin u 4ky je dany tim ze je to focene relativne z blizka na sirokac, takze jsem byl docela blizko i svetel. Ovsem prave me se tam ten stin libi, protoze to neni takove sterilni, ta cast kde je stin vlastne ani neni dulezita, takze tak vynika vic oblicej. Vseobecne ty stiny se mi libi, protoze tohodle clovek bez svetel tezko dosahne, ale muzes se tesit, pristi fotky budou vyrazne vice rovnomerne osvetlene. To asi muj nazor k tomu, ale diky!

Jan555, diky. Co se ti konkretne nezda na zpracovani te posledni? Jinak s tim PP mas pravdu, prehanim to, me se tohle strasne libi ta ostrost a tak je to misty az preostrene Snad me to zase prejde, jako jsem jednu dobu uletaval na BW

Zaverem, diky za komentare, je videt ze se prevazne libi 3 a pak je to docela vyrovnane a ta upne prvni je takova slabsi. S tim naprosto souhlasim.

klara komplet: z vetsiny se mi libi. nejvic asi 3,5 a 6. u 1 a 2-ky mi prijde divnej uhel zaberu. 4-ka je zajimava, ale neco malo ji chybi. ber tohle jako nazor lamy
    Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    44
    Vliv
    305

u 2 a 5 se me hodne nelibi ten usmev. jinak tahle slecna byla velmi prijemna.
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Tak mě se naopak ten úsměv náramně líbí. Povedené jsou všechny, ale 5 se mi líbí nejvíc! Opravdu super!
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Vsem diky za komenty, opravdu velkej dik!
    =========

Zdravicko,
    zacinam dalsi serii tentokrat nove modelky Petry, je to focene bez zableskovych svetel, jen osvetlene pozadi, fill-in externi flash apod.

Zacnu takovou trosku lakavou fotkou, co na to rikate?

Petra (1)

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Jinak jsem se prave vratil z dovolene na Krete, takze za dlouuho budou urcite taky nejake fajn fotky, tak se muzete tesit, ovsem tedka jeste dokoncim tyhle holky, takze se zas v nejblzsi dobe muzete tesit na nejakou vetsi serii tehle slecny a verte ze se je na co tesit

Predem diky za zhodnoceni, Skodik
    Naposledy upravil Skodik; 02.11.2006 v 20:48.

Fotka pěkná, ale pustím se do subjektivní kritiky (jenom detaily) .

Ostrý stín od vlasů na pravé tváři, trošku mě rozptyluje.

Odlesky na rtech (asi rtěnka s lesklými částečkami...?)

Rozcuchané vlasy u pěšinky

Opravdu jen lehoulince flekatá pleť na ruce

No a trošku diskutabilní by asi byl i ten výraz (mě přijde slušně řečeno "naivní")

Tak to by byl můj komentář k fotce, ber ho jako od člověka který tomu moc nerozumí a zatím se rozkoukává.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

1) nejak mi nevadi, jsou mekke celkem
    2) odlesk je tou rtenkou, taky mi nevadi, spis to k tomu patri
    3) jo, to je fakt, ale vsiml jsem si toho az doma
    4) nechtel jsem moc zehlit, nezda se mi to tak strasne
    5) je to mozny, ale je to asi dost subjektivni, me se to nezda nejak hrozne..

ale diky za koment, fakt!

Citace Původně odeslal Skodik Zobrazit příspěvek
    1) nejak mi nevadi, jsou mekke celkem
    2) odlesk je tou rtenkou, taky mi nevadi, spis to k tomu patri
    3) jo, to je fakt, ale vsiml jsem si toho az doma
    4) nechtel jsem moc zehlit, nezda se mi to tak strasne
    5) je to mozny, ale je to asi dost subjektivni, me se to nezda nejak hrozne..
    Jasný, jsou to drobnosti, fotka je fakt pěkná. Zapomněl jsem pochválit kompozici, náklon se mi líbí! A ten výraz asi k tomuhle typu fotek patří, ale já osobně mám radši něco přirozenějšího (Klára 5). Věřím že v následující sérii uvidím u Petry i úsměv.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání